COVID-19 salgını sürecinde faaliyetlerini dijital ortama taşıyan İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından, Endüstriyel Otomasyon Sanayicileri Derneği’nin (ENOSAD) katkıları ve IAS Yazılım iş birliği ile düzenlenen “Sanayide Sektörel Dijital Dönüşüm Uygulamaları Webinar Dizisi” başlıyor.

Üretime odaklanmış sektörlerin dijital dönüşümüne katkıda bulunmak amacıyla sektörel dijital dönüşüm uygulamaları ile ilgili ilk webinarda, Tekstil Ürünleri Sanayii konu alınacak ve 16 Haziran’da 14.00-16.00 saatleri arasında yapılacak. 

“Sanayide Sektörel Dijital Dönüşüm Uygulamaları Webinar Dizisi”nin ikincisi ise, 18 Haziran’da “Giyim Eşyaları Sanayii” ele alınacak ve online seminer, 14.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

ÜCRETSİZ KAYIT YAPTIRILABİLİYOR

Sektörel dijital dönüşüm uygulamalarının masaya yatırılacağı 16 Haziran’daki Tekstil Ürünleri Sanayii webinarının moderatörlüğünü Teknoloji Girişimcisi & Teknoloji ve İnovasyon Danışmanı Ergi Şener üstlenecek.

Webinara; IAS Yazılım Genel Müdürü Cüneyt Ömer Günaydın, İletişim Yazılım Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Hatunoğlu, Halıcı Elektronik Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Halıcı ve MCS Otomasyon Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Adem Kayar konuşmacı olarak katılacak.

Ergi Şener’in moderatörlüğünde düzenlenecek 18 Haziran’daki Giyim Eşyaları Sanayii webinarında ise; IAS Yazılım Genel Müdürü Dr. Hakan Özkara, Doruk Yönetim Kurulu Üyesi Aylin Tülay Özden ve MCS Otomasyon Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Adem Kayar yer alacak.

Webinarlara katılmak isteyenler, İSO’nun web adresinden ücretsiz olarak kayıt yaptırabiliyor.

WEBİNAR SERİSİ 16 TEMMUZ’A KADAR DEVAM EDECEK

İSO, ENOSAD ve IAS Yazılım iş birliğiyle 16 Haziran’da başlayacak “Sanayide Dijital Dönüşüm Webinar Serisi” 16 Temmuz’a kadar devam edecek.

Bu kapsamda orman, kağıt ürünleri, mobilya ve basımdan ana metallar sanayine, makina, aksam ve metal eşyadan gıda sanayiine pek çok sektördeki dijital dönüşüm alanında uzman isimlerle konuşulacak. 

Webinar takvimi için lütfen tıklayınız: İSO & ENOSAD_Webinar_Takvim.jpg