HRSP Danışmanlık tarafından geliştirilen OrchestraHR İş ve İK Yönetimi Mobil Uygulaması ile iş akışları mobile taşınıyor ve tek bir platformdan kolayca yönetilebiliyor.

Bordro, puantaj, performans yönetimi, vardiya planlaması, personel yönetimi ve şirket gereksinimlerine göre özelleştirilebilen farklı modüller ile tüm süreçler, mobil uygulama üzerinden yönetilebiliyor.

Çalışanlar, kendi bilgilerini uygulama üzerinden görüp akıllı telefon, tablet gibi mobil cihazlarından gerekli durumlarda değişiklik ve güncelleme gerçekleştirebilirken, yöneticiler ise tüm süreçler üzerinde tek yerden kolayca kontrol sağlıyor.

İzin, performans yönetimi, iş akışları, işe yerleştirme, vardiya planlama, kişisel servisler ve yönetici servisleri gibi süreçler uygulama üzerinden hızlı bir şekilde yönetiliyor.

Pratik iş ve İK süreçleri sağlayarak hem mutlu çalışanlar hem de verimli şirketler oluşturmayı hedefleyen OrchestraHR İş ve İK Yönetimi Mobil Uygulaması, böylece karmaşık süreçlere son veriyor ve zaman tasarrufuna imkan veriyor.

PROJE, DANIŞMANLIK, KURULUM MALİYETİ YOK

Şirketler, proje, danışmanlık ve kurulum maliyeti olmadan ücretsiz demo denemesiyle uygulamayı kullanmaya başlayabiliyor. “Herkesin, her şeyi, her yerden yapabileceği” uygulama, pandemi sürecinde de tüm yönetimin uzaktan da sorunsuz yapılabilmesini sağlıyor.

2001’den bu yana global şirketlerin SAP HR danışmanlığını yapan HRSP’nin yerli yazılımı olan OrchestraHR ile tanışmak için; https://www.hrsp.com.tr/orchestra/ web sitesini ziyaret edip detaylı bilgi alabilirsiniz.