Wipelot (Okyanus Teknoloji), Türkiye’nin en kapsamlı inovasyon etkinliği Türkiye İnovasyon Haftası kapsamında düzenlenen İnovaLİG Ödülleri İnovasyon Sonuçları kategorisinde üçüncülük ödülünün sahibi oldu.

ÖDÜLÜ, PEKCAN VE GÜLLE’DEN ALDI

Firma ödülü, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve TİM Başkanı İsmail Gülle’nin elinden aldı.

Binden fazla firmanın yarıştığı yarışmada, aynı kategoride birincilik Estaş Eksantrik Sanayi’nin olurken, ikinciliğe ise Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para firması layık görüldü.  

2018’İN ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU

Ticaret Bakanlığı’nın koordine ettiği, TİM tarafından organize edilen Türkiye İnovasyon Haftası, 3-4 Mayıs’ta İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Bu yıl yedincisi düzenlenen etkinlik kapsamında verilen İnovaLİG Ödülleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın da katılımıyla sahiplerini buldu.

Beş farklı kategoride verilen ödüller sonucunda 2018 yılının şampiyonları; TÜPRAŞ, Kastamonu Entegre Ağaç, TUSAŞ, Wiser Wash Konfeksiyon, Beyçelik Gestamp, Latro Kimya, Asis Otomasyon, Bead Teknoloji, Chef Seasons Gıda, HAVELSAN, DYO Boya, Sedef Gemi İnşaatı, Arçelik, TEB, Turkcell ve THY oldu.