Endüstri 4.0 ve IIoT teknolojileri ile gerçek zamanlı süreçler, hızla önem kazanırken uçtan uca bağımsız platformlarda sunduğu çözümlerle tanınan FourDotOne Teknoloji, IndustrialThings hizmetiyle endüstriyel dijital ekosisteme yeni bir boyut kazandırıyor. Temel yetkinliklerini güçlendirerek, dijital dönüşüm alanında uzmanlaşan ekibi ile sürekli yeni projeler geliştiren FourDotOne Teknoloji, 2019 yılı itibariyle işletmelere tak çalıştır şeklinde; düşük maliyetlerle uygulaması ve kurulumu kolay IndustrialThings hizmetini sunmaya başladı. IndustrialThings ile işletmeler sadece bir tık ile satın alabileceği kullanıma hazır ürünler sayesinde fabrikalarındaki tüm makinaları kısa süre içerisinde bağlayarak, gerçek zamanlı yönetim yapabilecek. Ölçeklenebilir bulut alt yapısı ve kolay yönetici konsolu ile makinaları 7/24 ister web, ister mobilden uzaktan kontrol etmekte mümkün. Kurulan alarm ve bildirimler ile kritik değerler eşik seviyelerini geçtiğinde belirlenmiş destek personelinin anında bilgilenmesini sağlayarak plansız duruşları önleyebilir, hızla aksiyon alınmasını mümkün kılar. IndustrialThings’in kurulu şekilde kullanıma sunduğu ürünler ile işletmeler, üretimin her noktasında maliyetleri düşürerek verimliliği artırabilecek ve kendi endüstriyel Big Data altyapılarını oluşturabilecekler. 

Özellikle küçük ve orta ölçekli işletmelerin maliyet gereksinimleri nedeniyle bugüne kadar başlatamadığı fabrikalarda dijital dönüşüm hareketi, IndustrialThings ile düşük maliyetlerle hızlı ve entegre bir şekilde gerçekleştirilebilecek. İşletmeler üretimi verimli hale getirirken, zaman ve kaynak kullanımında önemli tasarruflar sağlayarak, plansız duruşların önüne geçebilecek. 

IndustrialThings “SELF SERVİCE” HİZMETİNDEN YARARLANMANIN YOLU 

IndustrialThings “self service” hizmetinden yararlanmak ve fabrikaları dijital dönüşüme hazır hale getirmek çok kolaylaşıyor. Fourdotone web adresi üzerinden hesap oluşturarak satın alınacak kullanıma hazır, tüm kurulumları yapılmış gateway veya gateway’lerin ağ bağlantısı yapıldıktan sonra tüm makinaların takip edilmek istenen değerleri web veya mobilden izlenebiliyor. Oluşturulan hesap üzerinden fabrikada görev alan ve belirlenmiş teknik personel için teknik hesabı oluşturmak da mümkün oluyor. 

“SELF SERVİCE INDUSTRY 4.0” KONFERANSINDA AÇIKLAYACAK

WIN Eurasia Fuarının Ana Sponsoru olan FourDotOne Teknoloji, 15 Mart tarihinde gerçekleşecek “Fabrikalarda Dijital Dönüşüm” konferans programında, “Self Service Industry 4.0” konusuyla IndustrialThings’in kullanım alanlarını, kurulumu ve hakkında tüm merak edilenleri yanıtlayacak.