Equinix International Business Exchange™ veri merkezleri aracılığıyla, Dell Technologies APEX çözümünün kullanılabilirliğini genişletmek amacıyla Equinix ile iş birliği gerçekleştirdi. Dell tarafından yönetilen altyapı ve Platform Equinix® ile işletmeler, Equinix veri merkezinde APEX Veri Depolama Hizmetlerine abone olarak öngörülemeyen BT ve depolama gereksinimlerini daha verimli bir şekilde karşılayabiliyor.  Bu iş birliği kapsamında işletmeler, verileri üzerinde kontrol sahibi olmaya devam ederken genel bulut deneyiminin basitliğini elde edebilecek. İlaveten Equinix veri merkezlerinde bulunan depolama kaynaklarından neredeyse sınırsız ölçekte faydalanabilecekler. Dell Technologies, altyapıyı müşterinin tercihine göre Equinix'in dünya geneline yayılmış veri merkezlerinde, hibrit bulut ortamında veya şirket içi altyapıda yönetecek.

“HİBRİT BULUT ÇÖZÜMÜ SUNUYORUZ”

Konuyla ilgili açıklama gerçekleştiren Dell Technologies Altyapı Çözümleri Grubu Başkanı ve Genel Müdürü Jeff Boudreau, "Her geçen inanılmaz bir hızla artan veri miktarı göz önüne alındığında, şirketler altyapıyı ve yönetimi iş gereksinimleriyle koordine etmek için güvenilir iş ortaklarıyla çalışmak istiyor. Equinix ile uzun süredir devam eden ilişkimizi genişleterek, verimliliği öne çıkaran, her yerde tutarlı olan ve müşterilerin verileri değerli bir karar alma aracına dönüştürmesine yardımcı olan güvenli, isteğe bağlı bir hibrit bulut çözümü sunuyoruz" dedi.  

“KARMA ÇOKLU BULUT GEREKSİNİMLERİ KARŞILANACAK”

Konuyla ilgili açıklama gerçekleştiren Equinix Strateji ve Geliştirme Yöneticisi Eric Schwartz, "Şirketlerin oluşturdukları veri miktarı arttıkça, bu verileri ihtiyaç duydukları zamanda, istedikleri yerde depolama ve yönetme yeteneği istiyorlar. Verileri veri merkezinde, uç noktalarda, genel veya özel bulutta nerede olursa olsun hibrit BT altyapılarını yönetmek için daha fazla seçenek ve daha fazla esnekliğe ihtiyaç duyuyorlar. Dell Technologies ve Equinix arasındaki bu iş birliği, müşterilerin karma çoklu bulut gereksinimlerini küresel ölçekte destekleyecek APEX Veri Depolama Hizmetleri sunuyor.