Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi ve Sergisi 5-7 Ekim’de Viaport Marina Expo Center’da düzenleniyor. Katılımcı firmaların en güncel sektörel çözümlere ulaşıp Endüstri 4.0 vizyonlarını genişleteceği etkinlikte BT yatırımları, avantajları, güncel trendler konuşulacak. IAS’nin de sponsor olarak yer aldığı etkinlikte IAS Genel Müdürü İlker Er, katılımcılarla bir araya geliyor. Er, 5 Ekim Salı günü gerçekleşecek oturumda canias4.0 IoT çözümlerini anlatacak. Ayrıca Endüstri 4.0 kavramı, BT yatırımlarının firmalara sunduğu avantajlar ve IoT çözümlerindeki en güncel konular da aktarılacak.

BAMBUM’DAN KÜTAHYA’YA YENİ FABRİKA YATIRIMI BAMBUM’DAN KÜTAHYA’YA YENİ FABRİKA YATIRIMI

Bu gibi zirvelerin, tüm ilgililerin birbiri ile iletişim kurabileceği, yeniliklerden, gelişmelerden haberdar olabileceği çok önemli toplantılara olanak sağladığını söyleyen ER, yeni teknolojilerden haberdar olmanın yanı sıra bilgi ve tecrübelerin paylaşılacağı bu etkinlikte yer almaya önem verdiklerini belirtti. Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi ve Sergisi’nde kurumsal kaynak planlama çözümü caniasERP’nin üretim makinaları ve sinyal üreten diğer cihazlarla nasıl iletişim kurduğunu anlatacak olan Er, aynı zamanda etkinlik alanındaki standlarında canias4.0 IoT donanım ürünlerini sergileyerek sundukları avantajları uygulamalı olarak da göstermeyi planladıklarını anlattı. Er, “Ürettiğimiz çözümün hangi iletişim protokolleri ile nasıl haberleştiğinden ve haberleşmenin olmadığı durumlarda sinyalleri kendi donanımlarımızla nasıl topladığımızdan bahsedeceğiz ve uygulamalı olarak göstereceğiz” dedi. 

MAKİNALAR İÇİN İLETİŞİM ÇAĞI 

“Çağımız makinalar için de iletişim çağı” diyen IAS Genel Müdürü Er, bu nedenle yapacağı sunumun katılımcılar açısından önemli olduğunu vurguladı. Er: “Artık cihaz ve makinaların iletişim olanakları eskisine nazaran çok daha fazla ve ucuz. Makine ve cihazlardan bu verileri toplamak işletmeler için eskisinden çok daha önemli. Çünkü bu verileri toplamak ve sonrasında değerlendirip sonuçlar çıkarmak, işletmelere pazarda çok önemli bir rekabet avantajı sağlıyor. Endüstri 4.0 kavramları, günümüzde hayatımızın her alanında kendini göstermeye başladı. Dolayısıyla bu kavramların işletmelerimizde olmaması artık düşünülemez. Ve bunu yapmak, düşündüğünüzden çok daha kolay!”