Firmaların Endüstri 4.0 ve dijital dönüşüm yolculuğunda duyduğu ihtiyaçları bütünsel yaklaşımla karşılayan IAS, halı sektörünün önde gelen G. Antep merkezli Kaplan Kardeşler Halı firmasıyla anlaşmaya vardı.

"BÜYÜK BİR FIRSAT SUNUYOR"

Şirketin üretim tesisinde gerçekleştirilen program kapsamında, IAS Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Hakan Karabiber ve Kaplan Kardeşler Halı Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Kaplan iş birliği amacıyla hazırlanan sözleşmeyi imzaladı.

Söz konusu iş birliğiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Karabiber, Kaplan Kardeşler ile çalışmalarının kendilerine büyük bir fırsat sunduğunu ifade ederek, firmanın Endüstri 4.0'a geçişini sağlamak hedefiyle çalışacaklarını söyledi.

Karabiber, "Önümüzde sıkı bir çalışma dönemi var. Bu dönemin sonucunda inşallah başarıya ulaşacağız." dedi.

"YERLİ VE MİLLİ FİRMA OLMASINI ÖNEMSİYORUZ" 

Kaplan ise, IAS ile anlaşmalarının en önemli yanının milli ve yerli olması olduğunu dile getirerek, geçmişte yabancı yazılımlarla çalıştıklarını hatırlattı.

Kaplan, "Yabancı yazılımlar başarılı olsa da içimize sinmiş değildi. Ama bugün IAS ile yerli ve milli yazılım programımıza imza attık. Üretimimizi her aşamasında daha da geliştirecek, ilerletecek içeriğe sahip. Bizde başarılı olduktan sonra diğer firmalara da referans olarak, tavsiye ederek sektörümüzü yabancı yazılımlardan kurtarmış olacağız. Bu nedenle bugün çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

MALİYETLERİNİ DÜŞÜRECEK, VERİMLİLİĞİNİ ARTIRACAK

Kurumsal kaynak planlama, otomasyon, IoT, big data, cloud alanındaki çözümlerini canias4.0 çatısı altında 31 ülkeden binden fazla müşteri ve 30 bin civarında kullanıcıya hizmet veren IAS Yazılım, anlaşma sağladığı halı firmasının işlerini kolaylaştıracak, maliyetlerini düşürecek ve verimliliği arttıracak teknoloji ve çözümler geliştirecek. (AA)