Küçük makinelerden komple üretim hatlarına ve tüm fabrikalara kadar endüstriyel tesisler için güvenli uzaktan erişimi tek cihazla sağlayabilen Secomea ile mevcut tüm uzaktan erişim çözümleri tek bir noktada birleşiyor.

Dünyanın uçtan uca Güvenlik Sertifikalı ilk cihazı. 

“AES data Encryption” teknolojisi ile yüksek güvenlik sağlayan sistem ile kullanıcılar fabrikaları, makineleri, binaları izleyip, kontrol ederken verileri Secomea Cloud’a toplayarak istenilen her cihazdan izleyebiliyor.

TEK NOKTADAN BAKIM FALİYETLERİ 

Fabrikalar, Secomea ile kestirimci, önleyici ve doğrulayıcı bakım çözümleri bir arada buluyor. Kullanıcılar sahadaki IP’leri değiştirmeden istenilen cihazlar arasında VPN ağları kurarak veri toplaması yapabiliyor. 

Secomea Server’larını fabrikalara kurarak, fabrikalar için özel bir altyapı oluşturuyor ve varsa diğer fabrikaları sisteme entegre edebiliyor. Tüm cihazları tek noktada toplayarak bakım faaliyetlerinin de bir noktadan gerçekleştirilmesini mümkün kılıyor. Ayrıca dışarıdan sisteme girecek kullanıcıları yönetebiliyor ve farklı networkleri entegre edebiliyor.

Tüm dünyadaki geniş satış ağıyla her noktada bulunabilen Secomea üreticiler için önemli bir avantaj sunuyor. Kullanıcılar herhangi bir noktadan aldıkları Secomea cihazını 5 dakika içerisinde kendi sistemine entegre edebiliyor. Böylece bakım faaliyetleri de kesintisiz devam ediyor.

Türkiye temsilciliğini HİDRO-TEK’ in yürüttüğü Secomea’nın benzersiz özelliklerdeki ürünleriyle makina üreticileri, entegratörler ve fabrikalar tek bir ürün ile fazla maliyetlerden kurtuluyor, data ve cihaz sınırı olmadan uzaktan erişim ihtiyaçları için aradıkları tüm çözümleri bulabiliyorlar.

Microsoft’un bulut tabanlı hizmetleri olan Microsoft Azure IoT’ nin uyumluluk gereksinimlerini karşılayarak Microsoft’un teknik değerlendirmelerinden geçen Secomea artık Microsoft Azure Sertifikalı.

http://www.hidro-tek.com.tr/secomea.htm