Doruk Yönetim Kurulu Üyesi Aylin Tülay Özden, son olarak geliştirdikleri ProManage Cloud ürünlerinin sahip olduğu web teknolojisi sayesinde internet erişimi olan herhangi bir yerden yetki dahilindeki ekranlara erişime olanak tanıdığını, böylece lokasyondan bağımsız olarak her yerde işletmenin kontrolünü mümkün hale getirdiğini dile getirdi.

"OYUNUN KURALLARINI DEĞİŞTİRİYOR"

Doruk Yönetim Kurulu Üyesi Aylin Tülay Özden, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Dijitalleşme Sanal Fuarı’na katılan Doruk adına fuar kapsamında “Sektöründeki KOBİ'lerin Hem Tercih Edilen Tedarikçi Olabilmeleri Hem de Kârlılıklarını Artırmaları İçin Kendi Kendini Finanse Eden Dijitalleşme Aracı ProManage Cloud ve Kazanımları" başlıklı bir sunum gerçekleştirererek geliştirdikeri ProManage Cloud ürünlerini anlattı.

IoT temelli bir MES MOM sistemi olan yeni ürünlerinin Türkiye pazarında oyunun kurallarını değiştireceğinin altını çizen Özden, ürünlerinin küresel pazarda rekabette öncü ve dijitalleşen dünyada yeni oyun kuruculardan biri olmayı amaçlayan her işletme için birçok avantajı bulunduğunu belirtti.

Özden, sözlerini şöyle sürdürdü:

"VERİ TOPLAMA YÜKÜNDEN KURTARIYOR"

"Her ölçekten işletmenin dijitalleşen yeni dünyayı keşfetmesine olanak tanıyan ürünümüz, hızlı ve güvenilir çözümleriyle geleceğin akıllı fabrikalarının temellerini bugünden atma imkanı tanıyor. Makina arızalarında ve arıza sürelerinde azalma, daha hızlı müdahaleyle arıza yanıt sürelerinde iyileştirme ve kalite oranında artış sağlanıyor. Ek olarak, verilerin el değmeden ve değiştirilemeyecek şekilde kaydedilmesi iş istasyonunda çalışan kişileri veri toplama yükünden de kurtarıyor."

"LOKASYONDAN BAĞIMSIZ ULAŞIM İMKANI VERİYOR"

Manuel veri girişi, dokümantasyon ve rapor hazırlama süreçlerinde zaman ve emek kayıplarının ortadan kaldırılmasını sağlayan sistemlerinin, kâğıtsız çalışma özelliğiyle doğayı koruduğunu ve işletme maliyetlerini düşürdüğünü kaydeden Özden, web teknolojisi ile  internet erişimi olan herhangi bir yerden yetki dahilindeki ekranlara erişime imkan tanıdığını ve lokasyondan bağımsız her yerde işletmenin kontrolünü mümkün kıldığını vurguladı.

Özden, "Akıllı fabrika olmak için dijital dönüşüm yol haritasına göre seviyelendirilmiş paketler barındıran ürün; makine bazında aylık veya yıllık abonelik seçenekleriyle ek sunucu, veritabanı ve sistem lisans ücreti gerektirmeden kolayca kullanılabiliyor. Ürün, geleneksel ve modern makinalar dahil her türlü makina için geniş veri toplama seçenekleriyle her işletmeye uyum sağlayabiliyor” diyerek sözlerini noktaladı.