Yüksek performanslı görüntü işleme sistemi, birkaç perspektiften veya geniş bir görüş alanına sahip muayeneler yapmayı çok basit ve sezgisel hale getiriyor.

Yüksek çözünürlüklü kameralar ve güçlü bir kontrolör, sistemin kalbini oluşturuyor.

İlgili görüntü işleme yazılımı, otomasyon ve robot teknolojisi için hızlı ve güvenilir sonuçlar sunuyor.

Yüksek hızlı, yüksek çözünürlüklü USB kameralar, özel olarak tasarlanmış yapay görme kontrolörü ve güçlü görüntü işleme yazılımı ile birlikte akıllı kamera SBRD; otomasyon ve robot teknolojisinde yeni perspektifler açıyor. Fansız kafalı uzaktan kumandası, iki kamera arayüzü sayesinde çok kameralı görevler için uygun.

Güçlü bir çift çekirdekli işlemciye ve PROFINET haberleşmesine sahip bulunuyor.

Yüksek hızlı, yüksek çözünürlüklü SBPB USB kameralar 1,3 ile 5 megapiksel arası bir çözünürlükte siyah-beyaz veya renkli görüntüler verir. Hafif ve kompakt bir tasarıma sahiptir.

GÜVENİLİR İŞLEME SONUÇLARI

Görüntü işleme yazılımı Camera Configuration Studio (CCS), hızlı ve güvenilir görüntü işleme sonuçları veriyor.

Kullanıcılar muayene programlarını konfigüre edebilir ve görüntü kaydından giriş ve çıkış parametrelerine kadar tüm süreçleri ayarlayabilirler. Hatta, başlamadan önce PC üzerinde simülasyon gerçekleştirebiliyorlar.

Yazılım, bireysel görüntüler yerine görüntü analizi ve görüntü listeleri kullanarak görüntülerin çok dengeli bir şekilde işlenmesini mümkün kılıyor.

Bunu başarmak için, kullanıcılar sadece farklı numune parçaları alarak kaydediyor. Tam olarak neyin analiz edilmesi ve bunun nasıl yapılması gerektiğini kendileri tanımlayabiliyor.

Tolerans aralıkları, kaydedilen görüntülerin sonuç verilerine dayanıyor. Daha sonra manuel değişiklikler de yapılabiliyor.

“TUT VE YERLEŞTİR” ÇÖZÜMLERİ İÇİN İLAVE ARAÇ

İlave araç CCS xRun, test araçlarının hızlı bir şekilde parametrelendirilmesini sağlıyor.

Bu aracın yardımıyla, kullanıcıların ayarları sadece bir defa konfigüre etmesi gerekiyor.

Sistem daha sonra otomatik olarak bu ayarları algılanan tüm nesnelere uyguluyor. Bu, program geliştirme ve bakımını kolaylaştırır ve program yapısını çok düzenli tutuyor.