Hamle Teknoloji Grubu bünyesindeki şirketlerden Hamle Bilişim A.Ş. ya da diğer adıyla DijitalHAMLEMalva Kozmetik firmasındaki "Dijital Olgunluk Seviyesi Belirleme (Dijital Check-Up)" çalışmasını tamamladı.

RAPORU YETKİLİLERE SUNDU

Firmanın Gebze Ticaret Odası (GTO) ile birlikte yürüttüğü Dijital Dönüşüm Programı çerçevesinde hayata geçirdiği çalışma kapsamındaki firmalardan olan Malva Kozmetik'teki dijital olgunluk seviyesi belirleme çalışmalarını tamamlayarak raporunu firma yetkililerine sundu.

Gebze'de faaliyet gösteren KOBİ'lere yönelik geliştirilen olgunluk seviyesi belirleme aracı, işletmelerin dijital dönüşüm stratejik planlarını hazırlamaları için rehberlik edecek.

Firmaların dijital dönüşüm ve Endüstri 4.0 sürecindeki ihtiyaçlarının belirlenmesinin sağlanacağı, dijitalleşme sürecinde çözüm ihtiyaçlarının karşılanacağı ve teknoloji üreten firmalarla eşleştirileceği programa GTO üyesi işletmeler ücretsiz yararlanabilecek.

2011 YILINDAN BERİ KOZMETİK SEKTÖRÜNDE

Bu kapsamda Hamle Bilişim'in hizmet sunduğu Malva Kozmetik, 2011 yılında beri kozmetik sektöründe yüzde yüz Türk sermayeli olarak faaliyetlerine devam ediyor.

Firmanın Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi’nde (GEPOSB) bulunan ve 6 bin metrekareden oluşan üretim tesisinde, “Malva” ve “Topface” markaları altında oje, ruj, maskara, far, allık, pudra, fondöten ve lipgloss gibi renkli kozmetik ürünlerinin üretimi gerçekleştiriliyor.