Hamle Teknoloji Grubu, 17-19 Ocak 2022 tarihleri arasında dijital platformda düzenlenecek "ASKON Gaziantep Dijital Dönüşüm Konferansları"na katılım sağlayacak. 

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, İpekyolu Kalkınma Ajansı ve Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Gaziantep Şubesi tarafından Hamle Bilişim A.Ş. ve Atatürk Üniversitesi iş birliğiyle gerçekleştirilecek web konferansı, üç gün boyunca günümüzün önemli konularına ışık tutacak.

Konferans kapsamında Endüstri 4.0, dijital dönüşüm, yapay zeka, IoT, robotik, 3D yazıcılar, siber güvenlik, sanal-artırılmış gerçeklik, dijital ikiz, blokzinciri gibi kritik konular, konunun uzmanları tarafından ele alınacak.

AHMET MURAT NUHOĞLU DİJİTALLEŞMEYİ ANLATACAK

Etkinliğin birinci günü olan 17 Ocak 2022 tarihinde Hamle Bilişim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Murat Nuhoğlu, "Endüstri 4.0, Dijital Dönüşüm, Dijital Hamle" başlıklı sunumunu 14:00-14:40 saatleri arasında yapacak.

Nuhoğlu'nun ardından Ata Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Yakup Uzun "Dijital Dönüşümde Sosyal Medya ve E-ticaret Yönetimi" konusunu aktaracak, akabinde Ata Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Ayhan Çelik "Dijital Marka Konumlandırma" konusunu katılımcılarla paylaşacak.

PROGRAMDA İKİNCİ VE ÜÇÜNCÜ GÜN NELER VAR?

Etkinliğin ikinci gününde Doç. Dr. Rabia Meryem Yılmaz sonrasında ise Doç. Dr. Elif Kılıç Delice, "IoT Teknolojileri ve Siber Güvenlik", "Sanal Arttırılmış Gerçeklik ve Dijital İkiz", "Big Data, Veri Madenciliği ve Blockchain Teknolojisi" konularını anlatacak.

BPM VE ERP ENTEGRASYONU YENİ TRENDLER ARASINDA BPM VE ERP ENTEGRASYONU YENİ TRENDLER ARASINDA

Üçüncü ve son günde ise, Doç. Dr. Halim Kovacı, Prof. Dr. Ali Fatih Yetim ve Prof. Dr. İrfan Kaymaz sırasıyla "Yapay Zeka", "Robotik ve 3D Yazıcı Teknolojileri", "KVKK Yönetimi, Bulut Bilişim" konularıyla katılımcıları aydınlatacak.

Etkinlik, Zoom platformu üzerinden gerçekleştirilecek.