Egebimtes Bilgi Teknolojileri, başta ağ altyapısı, BT güvenlik, sanallaştırma alanları olmak üzere birçok farklı konuda ERP, MES ve MAS çözümleri ile sektörünün en çok tercih edilen ismi olarak öne çıkıyor. İş Geliştirme Müdürü Alp Atay yaptığı açıklamada şu sıralar iş gündemlerinde Endüstri 4.0 ve KVKK olduğunu belirtti.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında danışmanlık hizmeti vereceklerini söyleyen Atay, bu danışmanlık hizmetleri içerisinde verilerin keşfi, yönetimi, korunması ve raporlanması süreçlerinin tasarımı olduğunu belirtti. Bu anlamda, kurumların ihtiyaçları doğrultusunda sürecin tamamında veya spesifik bir kısmında çözümler sunabileceklerini de belirten Atay, “Çalışma paralelinde tabi ki kurum genelinde hassas veri içeren sistemlerin güvenliği ile ilgili tedbirleri de alıyoruz.” dedi. 

GELECEĞE TAŞIYACAK ÇÖZÜMLER

Egebimtes Bilgi Teknolojileri İş Geliştirme Müdürü Alp Atay, özellikle üretim alanında faaliyet gösteren kurumların Endüstri 4.0’a geçiş süreçlerinde onları geleceğe taşıyacak çözümler sunduklarını söyledi. Firma ve fabrikaların bu süreçte yaşadıkları zorluklara da değinen Atay “Teknolojik altyapısıyla pazara yol gösteren MES çözümümüz ve MAS Plus etrafında oluşturduğumuz ekosistemiz ile fabrika otomasyonu, dijital ikiz, AR/VR, iş zekası ve daha pek çok çözümümüzü, kullanıcıları için bir araya getiriyoruz.” açıklamasında bulundu.