Gebze Ticaret Odası (GTO) ve Hamle Teknoloji Grubu iştiraklerinden Hamle Bilişim iş birliğiyle hayata geçirilecek "GTO Dijital Dönüşüm Programı" başladı.

YOL HARİTASI ÇIKARTILACAK

Söz konusu iş birliğiyle birlikte GTO üyesi 10 fabrikada saha çalışması yürütülerek dijital olgunluk seviye belirleme projesi yürütülecek.

Program kapsamında; proje direktörü, dijital dönüşüm hızlandırıcıları ve akademisyenlerden oluşan ekip ile firmalar kendi tesislerinde teorik ve uygulamalı olarak dijital dönüşüm oryantasyon eğitimleri alacak.

Şirketlerin dijital dönüşüm ve Endüstri 4.0 sürecindeki ihtiyaçlarının belirlenmes sağlanacak, konu ile ilgili olarak stratejik yol haritası oluşturulması ve dijitalleşme sürecinde çözüm ihtiyaçlarının karşılanması, teknoloji üreten firmalarla eşleştirilmesi gibi konularda destek sunulacak.

"KOBİ'LER İÇİN İNDEKS ARACI YAYINLAYACAĞIZ"

Tanıtım sunumuyla başlanan program ile ilgili konuşan Hamle Teknoloji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Murat Nuhoğlu, "Çalışmamız sonucunda yayınlayacağımız online aracımız ile GTO üyesi işletmeler dijital olgunluk seviyesi tespit hizmetimizden ücretsiz olarak faydalanacaklar. Çalışmamız ile insan odaklı dijital dönüşüm projeleri için KOBİ'lere özgü bir indeks aracı yayınlayacağız." dedi.