Konzek Teknoloji'nin sosyal sorumluluk projesi Akademi 4.0 Platformunda, girişimcilere ücretsiz mentorluk desteği vermek üzere başlattığı "Akademi 4.0 Start Girişim Hızlandırma Programı"nın başvuru tarihleri belli oldu.

Bu doğrultuda girişimciler programdan faydalanmak ve mentorluk desteği almak için 4 Ocak - 31 Ocak 2021 tarihleri arasında başvuruda bulunabilecek.

EĞİTİM, 12 HAFTA SÜRECEK

Endüstriyel teknoloji ve yazılım girişimciliğini destekleyerek, ülkemizde yeni teknolojilerin geliştirilmesi ve endüstriyel büyümeye katkı sağlamayı amaçlayan Konzek Teknoloji, Akademi 4.0 Start Girişim Hızlandırma Programı ile girişimcilere ücretsiz mentorluk desteği veriyor ve Konzek Kampüs'ün fiziki imkanlarını da kullanabilmelerini sağlıyor.

Firma, girişimcilerin Endüstri 4.0 kapsamında yenilikçi ve yaratıcı fikirlerini hayata geçirebilmeleri için 12 hafta sürecek olan eğitim programıyla; girişimcilik projelerinin nasıl hayata geçirilebileceği, iş modeli geliştirme ve pazarlama faaliyetleri gibi pek çok konuda ücretsiz mentorluk desteği vermeyi amaçlıyor.

Programı başarıyla tamamlayan girişim projeleri için gerekli yönlendirmeler firma tarafından yapılacak ve firmanın endüstriyel hedefleri doğrultusunda sektörel büyümeyi sağlayabilecek girişimler desteklenebilecek.

PROGRAMA KİMLER BAŞVURABİLİYOR?

Programa; Endüstri 4.0 kapsamında özgün bir fikri olan, herhangi bir kuluçka merkezine kayıtlı olmayan ve melek yatırımcı desteği almayan girişimci adayları başvuruda bulunabilecek.

Programın sağladığı fırsatlar ve değerlendirme süreci ile ilgili detaylı bilgi edinmek isteyen girişimciler, Akademi 4.0 internet sayfasını ziyaret edebiliyor ve başvuru yapabiliyor.