Gemak ve Endress+Hauser Türkiye, teknoloji uygunluğunu sağlamak, işletme verimliliğini artırmak, maliyetleri azaltmak, riski azaltmak ve son kullanıcı firmalar için daha fazla değer sağlayan yeni hizmet modelleri geliştirmek için 10 seneden uzun süredir işbirliği yapıyor.

YÜKSEK KALİTELİ ÇÖZÜMÜN DEVAMLILIĞI İÇİN ÖNEMLİ BİR FIRSAT 

Konuyla ilgili açıklama gerçekleştiren Gemak Genel Müdürü Necil Büyükpamukçu, “Endress+Hauser'in OEM Prime İş Ortağı olmaktan dolayı heyecan duyuyoruz. Endress+Hauser, global pazarda olduğu gibi Türkiye’de de enstrümantasyon ekipmanı sağlama konusunda güvenilir bir markadır. OEM İş Ortağı programı, Gemak için teknik hizmet portföyümüzü genişletmek ve benzersiz müşteri hizmetleri sunarken endüstriye yüksek kaliteli çözümler sağlamaya devam etmek için müthiş bir fırsattır” dedi.  

“GEMAK’LA ÇALIŞMAK GÜZEL BİR DENEYİM”

Konuyla ilgili açıklama gerçekleştiren Endress+Hauser Türkiye Genel Müdürü Lütfü Bilgen, “Gemak’ı OEM Prime İş Ortağı olarak duyurmaktan dolayı çok mutluyuz. OEM İş Ortağı Programını geliştirerek iş ortaklarımızın büyümesini, operasyonel anlamda verimlilik sağlanmasını ve müşterilerine daha fazla değer yaratılması konusunda iş hedeflerine ulaşmaya yardımcı olmayı hedefliyoruz. Bu noktada Gemak ile çalışma fırsatı yakalamak heyecan verici bir deneyim” dedi. 

“MALİYETLERİ EN AZA İNDİRMEYİ AMAÇLIYORUZ”

Konuyla ilgili açıklama gerçekleştiren Endress+Hauser Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Bora Sarıhan, "Biz müşterilerimizin süreçlerini iyileştirmelerine yardımcı oluyoruz. Gemak ile ortak bir hedefimiz bulunuyor. Endüstriyel fabrikalarda sistemlerin çalışma sürelerini artırmak ve olası riskleri ve maliyetleri en aza indirmek için ürün sunmayı amaçlıyoruz” dedi. 
 

YAPAY ZEKA DESTEKLİ ENDÜSTRİYEL GÖRÜNTÜ İŞLEME ÜNİTELERİ YAPAY ZEKA DESTEKLİ ENDÜSTRİYEL GÖRÜNTÜ İŞLEME ÜNİTELERİ