Ülkemizde geleceğe yatırım yapan marka sayısını artırıp, global iş dünyasında daha çok söz sahibi olmasını sağlama misyonu ile iş insanlarını bir araya getirdiği tecrübe paylaşım platformu Gelecek Yatırımcıları Zirvesi’nde hayata geçti. 

Zirve moderatörlüğünü IFS Türkiye Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergin Öztürk’ün açılış konuşmasını müteakip gerçekleştirdiği Sürdürülebilir Başarı İçin Uçtan Uca Dijitalleşme konulu oturum ile başladı.

Oturumda Nurus CEO’su Güran Gökyay, Koç Sistem CEO’su Mehme Ali Akarca, Opet Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Öztürk, Maltepe Üniversitesi’nden Akademisyen Halefşan Sümen, şirketlerin dönüşüm süreçlerinde yapılması gerekenler, siber çağın ritmi ve yenilikleri, adaptasyon, değişim ve dönüşüm süreçlerinin doğru yönetimi konuları konuşuldu. 

Ardından “Global Lige Çıkmanın Anahtarı: Dijitalleşme” adlı oturum ile “What’s Next?” adlı oturum paralel olarak gerçekleştirildi. 

Verilen öğlen yemeği sonrası Dijital Dönüşümde İnsan Faktörü ve Kullanıcı Deneyiminde Yeni Nesil Teknolojiler konulu paralel oturumlarla sona erdi. 

Türkiye'nin büyük şirketlerinden üst düzey isimlerin konuşmacı olarak deneyimlerini paylaştığı zirvede şirketlerin sürdürülebilirliğinde dijitalleşmenin önemi, dijitalleşme süreçlerinde çalışan direnci ve teknolojik yenilikler de dahil birçok konu ele alındı.