Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi ve Sergisi'nin ikincisi yoğun bir ilgi ve katılım ile başladı. ST Endüstri Medya Radyo Program Sunucusu, Köşe Yazarı, Dijital Dönüşüm Danışmanı Kozan Demircan’ın “Şimdi Endüstri 5.0 Geliyor” başlıklı sunumuyla başlayan Zirve Panelleri, öğleden sonra da birbirinden nitelikli oturumlarla devam edecek.

Öğleden sonraki ENOSAD Özel Oturumu’nda panelistler; Pilz Genel Müdürü Yavuz Çopur, Festo Genel Müdürü Osman Türüdü, Entek Genel Müdürü Sami Özkan Dibek, Schneider Electric Türkiye-Orta Asya Endüstri İş Birimi Genel Müdür Yardımcısı Esin İnceoğlu Gül “Endüstri 4.0'a muhalefet etsek ne olur?”u konuşacak.

Otomotiv / Beyaz Eşya Sektöründe Endüstri 4.0 uygulamalarının konuşulacağı öğleden sonraki ikinci oturumda Banner Engineering Genel Müdürü Celal Coşkun, MCS Otomasyon Genel Müdürü Adem Kayar, Knowledge Türkiye Genel Müdürü Erdeniz Unvan, Mert Yazılım’dan Ahmet Ak, Kesit Bilişim CEO’su Kerem Palabıyık panelist olarak yer alacak.

“Endüstriyel IoT Uygulamaları” başlığıyla gerçekleşecek günün son oturumunda, Doruk’tan Uzman Ürün Müdürü Özlem Ulusoy, Brandit Mühendislik Yazılım Genel Müdürü Özgür Aslan, İletişim Yazılım Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Hatunoğlu, Konzek Teknoloji Genel Müdürü Yunus Altunbıçak ve Thread In Motion CEO’su Kadir Demircioğlu panelist olarak yerlerini alacaklar.