Endüstri 4.0 kapsamında Vertical Integration - Dikey Entegrasyon konusunun tam da odağında yer aldıklarını söyleyen Projesis Yazılım Genel Müdürü Hasan Kemahlı, 16-17-18 Ekim tarihlerinde WOW Convention Center'da gerçekleştirilecek Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi'ne katılacaklarını kaydetti. Çok yakın bir gelecekte, fabrikalarımızı, akıllı az sayıda insanın yönettiği, mavi yakalı sayısının dramatik bir şekilde azaldığı, esnek üretim yapabilen, verimli işletmeler haline çevirebilmenin gerekliliğine vurgu yapan Hasan Kemahlı, "Bunu yapamadığımız zaman bu fabrikalar varlıklarını sürdüremeyecek. Tabi ki bunun yanında inovasyonu da unutmamalıyız" dedi.

"Üretim Operasyonlarının en alttaki operatör ve makinadan en üstteki CEO’ya kadar yönetilebilir, izlenebilir ve analiz edilebilir hale getirilmesini sağlamak bizim için ana amaç. Burada yazılım, otomasyon (PLC, Sensör, IoT), bilişim teknolojileri kullanılıyor" diyen Projesis Yazılım Genel Müdürü Hasan Kemahlı Zirve'de sunacakları çözümleri ve Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi'nden beklentilerini paylaştı.

"ÜRETİMİN OPERASYONEL YÖNETİMİNE ODAKLANACAĞIZ"

Endüstri 4.0 kapsamında MOM- Üretimin Operasyonel Yönetimi kavramlarına odaklanacağız. Üretimin planlanması, İzlenmesi ve İyileştirilmesi başlıca konularımız olacak. Otomotiv ve yan sanayi, beyaz eşya ve yan sanayi, Her türlü ayrık seri üretim sanayi ana hedefimiz. Bunun yanı sıra proses (gıda, kimya) ve proje sanayileri için de çözümlerimiz bulunuyor.