Türkiye’nin sabırsızlıkla beklediği, sadece Endüstri 4.0 uygulama ve deneyimlerinin paylaşılacağı Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi ve Sergisi 16 Ekim'de İstanbul WOW Kongre Merkezi'nde kapılarını açmaya hazırlanıyor. 

Zirve'nin panel programı da açıklandı
Otomotiv Ana ve Yan Sanayi, Gıda, Yiyecek,İçecek, Ambalaj, Hızlı Tüketim, Beyaz Eşya Ana ve Yan Sanayi, Elektrik / Elektronik, Telekomünikasyon, Enerji, Plastik, Kauçuk, Ağaç, Kâğıt, Mobilya, Kimya, Boya, Kozmetik, Cam, Demir Çelik, Makina İmalatı ve Metal sektörlerinde hayata geçmiş ulusal ve uluslar arası Endüstri 4.0 uygulamalarının aktarılacağı panellerin, üst düzey sanayi temsilcilerinin de interaktif katılımıyla tam bir çözüm platformu olması hedefleniyor. 

Deneyimler paylaşılacak
MAKFED üye derneklerinin Endüstri 4.0 kapsamında bu güne kadar neler yaptığı bir panel ortamında ile alınacak.

KOBİ'ler için Endüstri 4.0 çözümleri
Üretimde dijital dönüşüm sadece büyük şirketleri değil, KOBİ'leri de yakından ilgilendiriyor. Büyük küçük tüm şirketler için Endüstri 4.0 ile ilgili sektör sektör neler yapıldığı paylaşılacak panellerden biri de;    teknoloji yatırım teşviklerinin de ele alınacağı pannellerden bir de KOBİ'ler için Endüstri 4.0 çözümleri.

Tüm Panel programını görmek ve ücretiz kayıt yapmak için tıklayınız