Türkiye’nin sabırsızlıkla beklediği, sadece Endüstri 4.0 uygulama ve deneyimlerinin paylaşılacağı Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi ve Sergisi 16 Ekim'de İstanbul WOW Kongre Merkezi'nde kapılarını açmaya hazırlanıyor.
Zirve'nin panel programı da açıklandı
Otomotiv Ana ve Yan Sanayi, Gıda, Yiyecek,İçecek, Ambalaj, Hızlı Tüketim, Beyaz Eşya Ana ve Yan Sanayi, Elektrik / Elektronik, Telekomünikasyon, Enerji, Plastik, Kauçuk, Ağaç, Kâğıt, Mobilya, Kimya, Boya, Kozmetik, Cam, Demir Çelik, Makina İmalatı ve Metal sektörlerinde hayata geçmiş ulusal ve uluslar arası Endüstri 4.0 uygulamalarının aktarılacağı panellerin, üst düzey sanayi temsilcilerinin de interaktif katılımıyla tam bir çözüm platformu olması hedefleniyor.
Deneyimler paylaşılacak
MAKFED üye derneklerinin Endüstri 4.0 kapsamında bu güne kadar neler yaptığı bir panel ortamında ile alınacak.
KOBİ'ler için Endüstri 4.0 çözümleri
Üretimde dijital dönüşüm sadece büyük şirketleri değil, KOBİ'leri de yakından ilgilendiriyor. Büyük küçük tüm şirketler için Endüstri 4.0 ile ilgili sektör sektör neler yapıldığı paylaşılacak panellerden biri de; teknoloji yatırım teşviklerinin de ele alınacağı pannellerden bir de KOBİ'ler için Endüstri 4.0 çözümleri.
Tüm Panel programını görmek ve ücretiz kayıt yapmak için tıklayınız
Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi'nin programı açıklandı
Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi'nin panel programı açıklandı. Paneller, uygulama örnekleriyle, hangi firma, hangi sektörlerde Endüstri 4.0 kapsamında ne tür çözüm ve uygulamalar yaptığını paylaşacak. Sadece ana sektörlerde değil, büyük küçük tüm sektörlerde yapılmış uygulamalar ele alınacak.

YORUM EKLE
EndüstriForum - Son Mesajlar
Dünya Metroloji Gününüz Kutlu Olsun!
Son: NETES MÜHENDİSLİK - Cuma, 09:05
Fiber Optikler Gelecekte Parlamaya Devam Edecek
Son: NETES MÜHENDİSLİK - Çarşamba, 08:52
NetAlly'den %100 Wi-Fi 6/6E Müşteri Upgrade Programı
Son: NETES MÜHENDİSLİK - Pazartesi, 13:43
FLUKE Enerji Verimliliği Seminerlerimize Davetlisiniz!
Son: NETES MÜHENDİSLİK - 13 Mayıs 2022
Join to New EMC KNOW-HOW WEBINAR!
Son: NETES MÜHENDİSLİK - 12 Mayıs 2022
1
IoT konusunu öğrencilerine bakın nasıl anlatıyor...
2
WAC 2018’e, dijitalleşme damga vurdu
3
Teknolojik zihinleri destekleyeceğiz
4
3D printer ile üretimde katman sınırı yok
5
Blockchain'de fırsat iyi organizasyonda
6
Teknolojide “artırılmış gerçeklik“ devri
7
AR/VR uygulamaları projelerde standart hale gelecek
8
Bulut altyapısını SDS kullanarak geliştiren ilk...
9
Turizmde dijital dönüşüm
10
3 boyutlu yazıcıdan lavabo
Sektörel Bültene Abone Ol
ANKETTüm Anketler