Yeni imajının lansmanını WIN Eurasia 2019’da yapan ProManage, yenilenmiş marka kimliği ve standı ile büyük ilgi gördü. 

Firma, fuar kapsamında düzenlenen WINovation yarışmasında Ar-Ge Direktörü Mustafa Can Öztürk’ün kılavuzluğunda ekip olarak üzerinde çalıştıkları ‘Dijital Üretim Yönetim Sistemlerinde Yapay Zeka: Kestirimci Karar Verme’ projesi ile birinciliği elde etti. 

Proje ile üretim yönetim sistemlerinin anlık ve geçmiş verilere ilave yapay zeka ve makina öğrenmesi yöntemleriyle geleceği öngörür (predictive) hale gelmesi sağlanıyor.

BAKAN YARDIMCILARI ZİYARET ETTİ

Fuara katılan T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcıları Mehmet Fatih Kacır ve Hasan Büyükdede, firmanın standını ziyaret ederek sergilenen ürünlerle ilgili bilgi aldılar ve yarışma birinciliğinden dolayı yöneticileri ve ekibi tebrik ettiler. 

ÖZEL PANELİ İLGİYLE KARŞILANDI

ProManage’ın 'Fabrikalarda IIoT Altyapıları ve Yapay Zeka' konulu düzenlediği özel panel, fuarın ilgi çeken etkinliklerinden oldu. 

Firma Genel Müdürü Gönül Kamalı’nın moderatörlüğünü üstlendiği panelde CTO Cengiz Özden ve Ar-Ge Direktörü Dr. Mustafa Can Öztürk’ün yanı sıra IIoT teknolojileri, Big Data ve yapay zeka konularındaki yatırımları ile Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşlarından Cevher Jant’ın COO'su Oğuz Özmen ile plastik üretim teknolojileri konusunda Türkiye’nin önemli isimlerinden Metin Bilgili tecrübe ve görüşlerini izleyenlere aktardılar. 

“PROBLEM ÇÖZME ODAKLI OLMALI”

Dr. Hüseyin Halıcı’nın açılış konuşmasını gerçekleştirdiği ENOSAD Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Terzioğlu moderatörlüğünü yaptığı 'Türkiye'de Sanayide Dijital Dönüşüm (Endüstri 4.0) Uygulamaları ve Çözümleri' konferansına, ProManage Türkiye Operasyonları Yönetim Kurulu Üyesi Aylin Özden panelist olarak katıldı.

Vizyoner konuşmasıyla büyük beğeni toplayan Özden, işletmelerin Endüstri 4.0 çerçevesinde sahip olmayı amaçladıkları çözümlerin pazarlama amaçlı değil problem çözme odaklı olması gerektiğinin altını çizerek mühendisliğin öneminden bahsetti.

GELECEĞİN TEKNOLOJİLERİYLE İLGİLİ EĞİTİMLER SUNDU

Firma, yenilikçi ürün ve hizmetlerinin yanında fuar boyunca yapay zeka, artırılmış gerçeklik ya da Big Data gibi Endüstri 4.0’ın yapı taşlarından olan geleceğin teknolojileriyle ilgili eğitimler düzenledi. 

Dört gün boyunca düzenlenen eğitimler sayesinde yüzlerce katılımcıya, işletmelerin akıllı fabrikalara dönüşümünün yolunu açan teknolojilerle ilgili bilgilendirmeler yapıldı.