Sektörde 12 yıllık deneyimi ve bilgi birikimi ile Endüstri 4.0 uyumlu üretim yönetimi, proses izleme ve üretim verimlilik programları tasarlayan Konzek Teknoloji, Akademi 4.0 ile Endüstri 4.0 alanına önemli bir yenilik getirmeye hazırlanıyor.

Firma, dijital dijital dönüşüm, eğitim ve inovasyon merkezi Akademi 4.0’ın açılışını, İstanbul Tuzla’da 8 Kasım 2019 Cuma günü saat 15.00’te partnerleri, iş ortakları ve diğer bütün paydaşlarının katılımıyla gerçekleştirecek. 

Merkez ile Endüstri 4.0 alanında faaliyet gösteren bütün şirketlere ve çalışanlarına ücretsiz networking ve eğitim olanağının sunulması amaçlanıyor.

“SEKTÖRE HİZMET EDECEK”

Retmes Marka Müdürü Uğur Canbaz, açılışını gerçekleştirecekleri Akademi 4.0’a ilişkin olarak, “Çözüm geliştirmenin yanı sıra sektöre hizmet anlamında böyle bir oluşum içerisindeyiz. Merkezimizde özellikle Endüstri 4.0 alanında bilinçlendirme, eğitim, yalın imalat ve yalın dönüşüm çalışmaları gerçekleştireceğiz. Bununla birlikte dijital dönüşümdeki trendler, dijital dönüşümde varılması istenen hedefler gibi konularla ilgili sektöre eğitim çalışmaları ve bilgilendirme workshop’ları ile seminerler düzenleyeceğiz.” dedi.