Almanya’nın Düsseldorf kentinde 16-23 Ekim tarihlerinde düzenlenen Kauçuk ve Plastik Fuarı K 2019’da sektör profesyonelleriyle bir araya gelen ProManage, dünyada 300 fabrikayı dijitalleştiren akıllı yönetim sisteminin tanıtımını yaptı.

İşletmelerin kendilerini sürekli ve otomatik olarak geliştirebilmesine olanak sağlayan sistemin yanı sıra firmaların üretim süreçlerine yönelik iyileştirme faaliyetlerine ilişkin bilgiler paylaştı.

Gerçekleştirdiği çözümlerle fabrikaları akıllı ve geleceği öngörür hale getiren ProManage, böylece maliyetleri düşürerek kayıpların azalmasına, üretimin hızlanmasına ve sorunların oluşmadan önüne geçilmesine imkan veriyor.

 

SÜREÇLERİ HIZLANDIRIYOR

Artırılmış Gerçeklik özelliği ile ekipmanların ötesini görmeyi ve geleceğin akıllı fabrikası olma yolunda süreci hızlandıran firma, yeni nesil teknoloji sayesinde işletmelere üretim hattındaki problemlerin kök nedenlerini görüntüleyip verim kaybına yol açan unsurları hızlıca fark etmelerini, ortadan kaldırmalarını ya da iyileştirmelerini mümkün kılıyor.

YÜZDE 20’LİK ARTIŞ SAĞLIYOR

İşletmelerde A’dan Z’ye bütün operasyonların dijital olarak yönetilmesini sağlayan sistem sayesinde fabrikaların dijital dönüşümü 4 ila 8 hafta arasında sürüyor. 

Sistemin kullanılmasının yaklaşık iki ay sonrasında gerçekleştirdikleri yatırımı geri alabilen sanayiciler, iki ayın sonunda da yüzde 20’ye varan oranda verimlilik artışı elde ediyor.