Çizgi Teknoloji, BAE’nin Dubai kentindeki Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde 27-30 Ocak 2020 tarihleri arasında düzenlenen medikal ve sağlık fuarı 45. Arab Health Dubai 2020’de sektöre yönelik akıllı ve entegre çözümlerini sergiledi. 

Firma, Orta Doğu’nun en büyük tıbbi laboratuvar etkinliği olarak nitelendirilen fuar kapsamında kiosk ve digital signage sistemleri ürün grubunun yanı sıra sektöre sunduğu inovatif çözümleri uluslararası ziyaretçileriyle buluşturdu.

İKMİB BAŞKANI PELİSTER ZİYARET ETTİ

Firma, uluslararası sağlık hizmetleri, medikal laboratuvar ekipman ve cihazları, dişçilik hizmetleri, cihaz ve ekipmanları ile ecza ekipmanlarının sergilendiği fuardaki standında önemli isimleri  de ağırladı.

İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) Başkanı Adil Pelister firmanın standını ziyaret ederek, çözüm ve ürünlerle ilgili bilgiler aldı.

Ayrıca firmanın Pazarlama İnovasyon Mentoru olan Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Muhsin Bayık da standın ziyaretçileri arasında yer aldı.

HASTANE-HASTA İLETİŞİMİNİ GÜÇLENDİRİYOR

“Medikal alanda dijital dönüşümün öncüsüyüz” sloganıyla ve Artech Medikal Çözümleri ile Türkiye’nin en önemli hastane gruplarına yenilikçi projeler geliştiren firma, hastane ve hasta arasındaki iletişimi ve güveni güçlendiren dijital sistemler kuruyor.

Firmanın sektöre sunduğu ürün gamında; sıramatik kiosk’tan ameliyathane kontrol paneline, kapı bilgi ekranından hastabaşı ve yoğun bakım PC’lerine kadar farklı ürünler bulunuyor.