Son olarak Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı SAHA EXPO’da dijital çözümlerini tanıtan Doruk, katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Firma, yerli ve milli savunma ve havacılık sanayisinin itici gücü olmak amacıyla 10-13 Kasım 2021 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuar kapsamında dijital dönüşümü yatırımı yapmayı amaçlayan sektör temsilcilerine çözümlerini anlattı.

DÜNYANIN HER YERİNDEN YÖNETME İMKANI VERİYOR

ProManage Cloud çözümüyle dikkatleri üzerine toplayan şirket, söz konusu çözümü ile işletmelere sadece dijitalleşmeyi değil aynı zamanda geleceğin oyun kurucuları arasında yer almayı vadediyor.

ENDÜSTRİ 4.0 ENERJİ SEKTÖRÜNÜ NASIL DEĞİŞTİRİYOR? ENDÜSTRİ 4.0 ENERJİ SEKTÖRÜNÜ NASIL DEĞİŞTİRİYOR?

Ek bir makina yatırım gereksinimi olmadan, internet altyapısı ile yönetilebilir bir işletmeye sahip olmaya olanak tanıyan teknoloji, üretim yönetimini dijitalleştirirken seri üretimde de kaliteyi koruyarak verimliliğin artmasını sağlıyor.

Şirketlere dünyanın her yerinden işlerini; Windows, Linux, iOS ve Android cihazlarıyla erişip yönetmeyi mümkün kılan ProManage Cloud Kit ise, "Akıllı Fabrika Dönüşümünüz Bu Kutunun İçinde" mottosuyla pazara sunulmuştu.

MİLLİ SAVUNMA SANAYİNE İVME KAZANDIRMAYI HEDEFLİYOR

Ayrıca fuarda tanıtımı yapılan Computer Vision çözümü de savunma sanayisinin temsilcileri tarafından ilgiyle karşılandı. Üretim operasyonlarının yönetimi, idari ve operasyonel süreçlerin dijitalleştirilmesini sağlayan bu teknoloji, kamera görüntülerini anlamlı verilere dönüştürüyor.

Söz konusu teknoloji; ürün sayma, manuel montaj, yeniden işleme, ürün tanıma/kimliklendirme gibi noktalarda operasyon adeti süresi ölçme, ürün kalite kontrol ve montaj hattı boyunca operasyon kalite uygunluğunu doğrulamak gibi işlevleri yerine getiriyor.

 Bu teknoloji ile doğal bir beyin fonksiyonunun makina versiyonunu hayata geçiren Doruk, milli savunma sanayisinin gelişimesine ivme kazandırmayı hedefliyor.