RobAtik Kurucusu ve Genel Koordinatörü Seyfettin Atik, ST Endüstri Medya’ya özel açıklamalarda bulundu.

Atik, şöyle konuştu: “Endüstrinin gelişimi, sanayi devrimiyle başlamış ve şu döneme kadar gelişerek gelmiştir. Sanayi devrimiyle başlayan süreçte insan gücü önemli yer arz ederken, Endüstri 4.0 ile birlikte bu insan gücünün yerine mantıksal şekilde programlanabilir robotlar ve makinalar geçmeye başladı. RobAtik olarak biz bu dönüşümün bir parçasıyız.” 

Kaynak proseslerinin uzmanlık alanları olduğunu ifade den Atik, “Kurduğumuz sistemler ile stabil bir üretim zamanı, daima aynı ürün kalitesi ve maliyetlerin aşağıya çekilmesi gibi avantajlar sağlıyoruz.” dedi.

“ULAŞILMASI KOLAY HEDEFLER OLUYOR”

Sektörde oldukça iddialı projelere imza atan firma, yurt içinde gerçekleştirdiği projelerin yanı sıra yurt dışında da robotik sistem kurulumlarını başarıyla hayata geçiriyor. 

Sanayi kuruluşlarının ihtiyaç duyduğu hızlı ve sistematik üretim proseslerinin, kurdukları verimliliği yüksek sistemler ile ulaşılması kolay hedefler haline geldiğini belirten Atik, müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayabilen projeler ve edindikleri referans firmalar ile sektörde daima bir adım önde olduklarını vurguladı.