Eğer bir sistem güçlü, kapsamlı ve sağlam bir ERP sistemine sahip olmazsa, gelecekte bu sistemin üzerinde yaptığı bütün dijitalleşme çalışmalarının, süreç tasarımı çalışmalarının havada kalacağını vurgulayan Levent Sılay, "ERP sistemlerinin üstlendiği yük, sizin şirketinizi getirebileceğiniz noktada güçlü bir omurga, bir iskelet yapmasıdır" dedi.

Sılay, 2018 yılında 30 yıldır yaptıkları çalışmaların meyvesi olarak, dijital dönüşüm konusunda karar vericilerin gençleşmesi üzerine yatırımlar yaptıklarını anlatıyor. Yaklaşık 40’a yakın üniversitede verdikleri eğitimlerle beraber, 10 bine yakın endüstri mühendisi öğrencisine dijital dönüşüm konusunda ciddi bir eğitim sunduklarını anlatan Sılay, “Bu verdiğimiz eğitimler sayesinde amacımız, önümüzdeki yıllarda hem ülkemiz teknolojisinin gelişebilmesi hem de ülkemiz sanayisinin daha iyi yerlere gelebilmesi ve genç arkadaşlarımızın bu konuda inisiyatif alabilmesi için gerekli bilgi araçlarını onlara vermek.  
Bu sayede onların daha yetkin mühendisler olarak, ülkemizin önümüzdeki yıllarda yaşayacağı dijital dönüşümde cesur kararlar alabilmesini sağlamak. Bu çalışmalara önümüzdeki yıllarda da benzer şekilde aynı hevesle, cesaretle ve motivasyonla devam edeceğiz.

Dijital şirketler yaratıyoruz

Login Yazılım olarak biz, 1989 yılında kurulmuş bir yazılım kuruluşuyuz. Türkiye’de iş yazılımları konusunda kurulmuş ilk yazılım şirketlerinden biriyiz. Yazılım çözümleri sunan firmalara sahip oldukları yazılım çözümlerini en iyi ve en etkin şekilde kullanmalarını sağlayarak, onların geçmişte geleneksel yöntemlerle yönettiği işlerini daha basit ve sistematik bir yoldan yazılımlar üzerinden yapmalarına imkan tanıyarak dijital şirketler yaratıyoruz. Dijital şirket yaratmak demek sadece işlerin dijital ortamda yönetilmesini sağlamak demek değil, aynı zamanda dijital yöneticiler oluşması demektir. Aslında geleceğimiz, dijital yöneticilerden oluşmakta. Başarılı yöneticiler, dijital sistemleri daha fazla kullanan, bu sistemlerle ilgili kontrolleri daha güçlü yapan kişilerden oluşacak. Bizim de gelecek yıllardaki en önemli mottomuz, dijital yöneticiler yetiştirmek ve ülkemizin dijital dönüşümünde güçlü bir kadro oluşmasını sağlamak.

Endüstri 4.0 vizyonu

Endüstri 4.0 konsepti içinde çok fazla paydaş ve araç var. Bu vizyonun asıl amacı, şirketteki tüm süreçlerin, soyut-somut bütün kavramların otomasyon sistemleri üzerinden yönetilmesini sağlamak. Biz bu işin daha çok yazılım tarafındayız. Login Yazılım olarak 1989 yılından beri yaptığımız çözümlerin çoğu, bir ERP platformu altında toplanmış halde. Dijital Dönüşümün en büyük sonuçlarından biri olan Endüstri 4.0 kavramı, bizim oluşturduğumuz ERP sistemlerinin omurgası üzerine kurulan çeşitli dallar ve bunun üzerindeki araçlar üzerinde çalışıyor.”