Kalkancı Pres ile dijital dönüşüm yolculuğunda iş birliği gerçekleştiren Doruk, bu kapsamda firmada dijital üretim ve farkındalık eğitimleri verdi.

Doruk, işletmelerini otomatik olarak geliştiren Kalkancı Pres Döküm ve Kalıp’ta düzenlediği eğitim ile dijital üretim ve farkındalık eğitimleriyle dijital dönüşüm yolculuğunda önemli bir adım daha atmış oldu. 

ProManage Üretim Yönetimi Danışmanı Ahmet Parlak tarafından Tuzla İTOSB’daki fabrikasında gerçekleştirilen eğitime döküm operatörleri katıldı.

Kalkancı’dan konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Akıllı fabrika dönüşümüne yaptığımız yatırımlar ile öncülüğü elden bırakmıyoruz. Firmamıza gelip döküm operatörlerimize dijital üretim ve farkındalık eğitimini verdiği için ProManage Üretim Yönetimi Danışmanı Ahmet Parlak ve ProManage ekibine teşekkür ederiz” denildi.

Geçtiğimiz günlerde Doruk ve rotasını dijital dönüşümün öncü firmalarından olma yolunda çizen Kalkancı Pres Döküm ve Kalıp San. Tic. A.Ş. yöneticileri, yaygınlaştırma projesi kapsamında bir araya gelmişti.