Veri koruma ve yedeklemede kısa süre önce önemli bir iş birliğine imza atan Commvault ile Hewlett Packard Enterprise (HPE), işbirliğini farklı bir boyuta taşıdı. HPE’nin kamudan sağlık ve özel sektöre kadar tüm müşterilerinin kurum bünyesinde ya da bulutta var olan verilerini daha güvenli koruyup yönetebilecekleri Commvault çözümleri ile IT ortamlarındaki karmaşa azaltılarak, dijital dönüşüm çalışmalarına ivme kazandırılacak.

Kurumsal yedekleme, kurtarma, arşivleme ve bulut alanında küresel bir lider olan Commvault, Hewlett Packard Enterprise (HPE) ile işbirliğini farklı bir boyuta taşıdı. Veri türlerinin ve miktarının arttığı günümüzde işletmelerin IT ortamlarındaki karmaşıklığını azaltmak, veri yönetimi kusursuzlaştırmak ve fidye yazılım saldırılarında kurumları güvence altına almak için genişletilen işbirliği kapsamında HPE ve global ağ ortakları artık bayi programı aracılığıyla Commvault'un veri platformu da dahil olmak üzere veri koruma yazılımlarını da satabilecek. 

HPE'ın sunucu, depolama ve ağ teknolojileri ile entegre şekilde sunulan Commvault'un veri koruma ve yedekleme çözümleri, anlaşma sayesinde HPE'nin Complete sistemine dahil oldu. Her geçen gün artan veri türlerinin ve miktarının artmasıyla birlikte veri yönetim ile veri analizini kolaylaştıran Commvault çözümleri, kurumlara fidye yazılım saldırıları karşısında da maksimum güvenlik sunuyor. HPE’nin kamudan sağlık ve özel sektöre kadar tüm müşterilerinin kurum bünyesinde ya da bulutta var olan verilerini daha güvenli koruyup yönetebilecekleri Commvault çözümleri ile IT ortamlarındaki karmaşa azaltılarak, dijital dönüşüm çalışmalarına ivme kazandırılacak.

Haberin Tamamı ST Endüstri 4.0 Uygulamaları Dergisi'nin Mayıs 2018 Sayısında