AKO Grup Yönetim Kurulu Üyesi Seyfullah Safa Özcan, işletmelerinde erken dönemde sağladıkları dijital dönüşümle birlikte, Ar-Ge, üretim, stok takip ve satış aşamalarının tümünde CRM ve ERP yazılımlarıyla hız ve güvenilirliği artırdıklarını belirtti.

Özcan, şöyle konuştu:

"KRİZLERDE, TEKNOLOJİYİ İDEAL ŞEKİLDE KULLANMAK ÖNEMLİ"

"Büyük sanayi yatırımcılarının iş gücünün değerini bilerek teknolojinin olanaklarını en ideal şekilde kullanması, kriz dönemlerinde ayakta kalmak için kilit önem taşıyor. Dijitalleşme süreçlerini ve teknolojik altyapılarını tamamlamış işletmelerin, önümüzdeki süreçte iş süreçlerini yeniden şekillendirmek ve uzun vadeli değer ortaya koymaları daha kolay olacak."

"TÜM AŞAMALAR, STRATEJİMİZİN İÇİNDE YER ALIYOR" 

"AKO Grup, işletmelerinde erken dönemde sağlanan dijital dönüşümle, Ar-Ge, üretim, stok takip ve satış aşamalarının tümünde kendilerine özel CRM ve ERP yazılımlarıyla hız ve güvenilirliği artırdı. Bu dijital dönüşümle üretim alanındaki verimliliğin yanı sıra, müşterilerin beklentilerini ölçüp değerlendirme, bunu ürüne adapte etme, satış operasyonlarında verimlilik sağlandı. Bunlardan başka satış sonrası hizmetler ve müşteri memnuniyeti yaratmaya kadar tüm aşamalar dijital dönüşüm stratejimiz içinde yer buluyor. Bu aşamaların her biri bir zincirin halkalarını oluşturuyor ve bu zincire şimdilerde yaşadığımız sıradışı toplumsal önlemler altında üretimi sürdürmek de eklendi."