Şen, “Mevcut Akıllı Fabrika çözümlerimiz olan CoralReef MES ve ManageMind BPM çözümleri oldukça talep görüyor. Bu konuda hala Türkiye pazarında büyük bir açık bulunmakta. Bu sistemler uzaktan çalışma ve dijital takibi desteklediği gibi işletmelere maliyetlerin düşürülmesi ile daha karlı ilerlemelerini ve rakiplerine karşı müşterileri için bir adım önde olmalarını sağlamaktadır.” dedi.

HANGİ ÜRÜN VE HİZMETLERİNİ TANITACAK?

Şen, “3. Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi ve Sergisi’nde ilk olarak üretim işletmeleri içerisinde hala yoğun talep almakta olan CoralReef MES ve ManageMind BPM çözümlerimize öncelik vereceğiz. CoralReef MES ile üretim sahasında malzeme kabul aşamasından başlayarak tüm üretim işlemleri takip edilmekte ve kalite, bakım, stok hareketleri, planlama gibi süreçler de bu sistem ile dijital platforma taşınmaktadır. Gerçekleştirdiğimiz bu uygulama ile işletmelerin ürünlerine ait fiili maliyet verilerini analiz etmeleri için yol açmaktayız. Aynı zamanda verimlilik, performans gibi işletmeler için çok önemli olan verilerin takibini de dashboard raporları ile anlık olarak sunabilmekteyiz.  Üretim dışında kalan ve özellikle kalite sistemlerinin isterlerini karşılayabilen ManageMind BPM çözümü de işletmelere no code platform olarak sunulmaktadır. Bu sistem ile birlikte farklı birimlere ait süreçlerin tasarlanması sağlanmakta ve burada bulunan KPI çalışmaları yine anlık olarak ManageMind Dashboard sisteminden alınabilmektedir. Farklı kalite sistemleri olan ISO 9001, 10002, 27001, IATF 16949, AS 9100 gibi belgelerin isterlerinin modellenebildiği bir yazılım çözümüdür” dedi.

“Kurumsal Mükemmellik Modeli”nin de gündemlerinde yer aldığını söyleyen Şen, “Bu sistem ile birlikte süreç akışlarının Word ya da Excel gibi platformlarda yapılmasına gerek kalmayacak ve ilişkili tüm dokümanlar ve ManageMind sistemi ile entegre yürütülmesi sağlanacak. Süreçlerin tüm akışının dijital platforma aktarılması ile birlikte süreçleri şeffaf ve kontrollü hale getirmek hedeflendi. Ayrıca süreçlerin risk, kontrol, performans ve uyumluluk yönetimi yine bu sistem ile desteklenmek üzere işletmelerimize sunulacak.” dedi.