Asya kıtası başta olmak üzere dünya genelinde 11 ayrı bölgede yer alan faaliyet merkezleriyle otomasyon sistemlerindeki siber değişime rehberlik eden CLPA (CC-Link Partner Association), üyelik ağını gün geçtikçe büyütüyor.

133 ÜYE İLE BAŞLADI, 3 BİN 900'Ü GEÇTİ

Firma, 133 üyeyle başladığı yolculuğuna bugün 3 bin 900'den fazla firmayla devam ediyor. Üyelik avantajlarıyla endüstriyel haberleşme protokollerinin gelişmesine katkıda bulunmasının yanı sıra üye firmaların Endüstri 4.0'a uyumlu ve dünya standartlarında akıllı üretime geçiş yapmasına destek veriyor.

Şirketlerin açık endüstriyel ağ ailesini kullanan 2 binin üzerinde ürün türüyle adapte edilmesini sağlamak için cihazlarının onaylanması ve uygunluğunun temini adına uçtan uca desteğiyle üyelerinin yanında yer alıyor. Bunlar arasında Zamana Duyarlı Ağ (TSN-Time Sensitive Network) özelliğine sahip yeni nesil açık gigabit Ethernet teknolojisi CC-Link IE TSN gibi en gelişmiş teknolojiler de bulunuyor. 

MECHANICA, PERİHAN İNCİ’DEN YATIRIM ALDI MECHANICA, PERİHAN İNCİ’DEN YATIRIM ALDI

KİLİT PAZARLARA ERİŞİMDE DE DESTEK OLUYOR

Dijitalleşmeye uyumlu ürünler geliştirmenin yanında sunduğu teknik ve pazarlama desteğiyle de üye şirketler için pek çok avantaj sağlayan şirket, geniş ağı ile ürünler hazır hale geldiğinde kilit pazarlara ulaşımda da yardımcı oluyor.

Firma tanıtım çalışmalarının daha büyük kitlelere ulaşmasına destek veriyor. Ek olarak, teknolojideki güncel gelişmeler ve trendler ile ilgili en son bilgilerin bulunduğu ayrıntılı materyaller de sunuyor. En önemlisi de CLPA çalışma gruplarına dahil olan şirketler, endüstriyel otomasyonun geleceğini şekillendirme fırsatını yakalıyor.

İKİ FARKLI ÜYELİKTEN İLKİ ÜCRETSİZ

Japonya merkezli firmanın ağına katılmak isteyenler için kayıtlı ve düzenli üyelik olmak üzere iki farklı üyelik seçeneği sunuluyor. Bu seçeneklerden ilki ücretsiz olup, firmanın açık endüstriyel ağları ailesine ait teknik spesifikasyonlara erişim imkanı tanıyor. Söz konusu seçenek, kuruluşu daha iyi tanıyarak işletmesine ne tür yararlar sağlayacağını görmek isteyenler için tercih sebebi oluyor.

Kayıtlı ortak olmayı tercih eden şirketler, herhangi bir zamanda üyeliğini yükselterek düzenli üye olarak ekosistemin avantajlarından faydalanmaya devam ediyor.

ÜCRETLİ SEÇENEKTE GENİŞ HAKLARA SAHİP OLMA FIRSATI VAR 

Firma tarafından sunulan ikinci üyelik seçeneği ücretli olan düzenli üyelik olarak sunuluyor. Bu seçenekte CLPA teknolojilerini kullanma, açık endüstriyel ağ ailesiyle uyumlu ürünler geliştirme, üretme ve pazarlama hakkının yanında bunların firma kataloğunda bulunması gibi hakları içeriyor.

Diğer yandan düzenli üyeler, sektörde tanınırlıklarını artırmaya ve kabul görülmelerine destek veren pazarlama programlarına da katılım sağlayabiliyor.