Medikal sektöründe dijital dönüşümün öncüsü olma hedefiyle hareket eden Çizgi Teknoloji, yerli üretimi Medikal Bilgisayar ve Digital Signage Kiosk çözümleri ile Türkiye’de şehir hastaneleri başta olmak üzere birçok özel ve devlet hastanesine çözüm sunuyor.

Artech Medikal Bilgisayar ürünleriyle önde gelen hastane gruplarına yenilikçi projeler geliştiren firma, hastane ve hasta arasındaki iletişimi ve güveni güçlendiren dijital sistemlerin kurulumunu gerçekleştiriyor.

DEVAMLI TAKİP, KOLAY ERİŞİM, TEMASSIZ İŞLEM

Artech Medikal Bilgisayar çözümleri ile ihtiyaç duyulan kritik bilgi ve dokümanların dijital ortamda kayıt altında tutulmasına ve talep edildiğinde kolayca erişilebilmesine imkan veren şirket, ameliyathanelerin ortam koşullarının kontrol edilmesine ve takibine olanak tanıyan ileri teknoloji çözümleri sunuyor.

Sağlık merkezlerinde hastalar ve hasta yakınları ile iletişimin en etkili ve prestijli araçlarından biri olan Digital Signage ve Kiosk çözümleriyle maliyet ve zaman tasarrufunun yanı sıra çok amaçlı kullanım, gerçek zamanlı duyuru yayınlama, yer ve yön bulma, dikkat çeken tasarımıyla hastanelere prestijli kurumsal imaj yaratma avantajlarını bir araya getiriyor.

BAMBUM’DAN KÜTAHYA’YA YENİ FABRİKA YATIRIMI BAMBUM’DAN KÜTAHYA’YA YENİ FABRİKA YATIRIMI

GÜVENLİ, STERİL BİR ORTAM SAĞLIYOR

Ürün ve çözümleriyle, özellikle Covid-19 sürecinde insan hayatına giren sosyal mesafenin korunmasına destek olan firma, bu sayede sağlık çalışanları ve ziyaretçiler için güvenli bir ortamın oluşmasına katkı sağlıyor, hastanelerin marka güvenilirliği ve algısını artırıyor. 

Steril hastane ortam şartlarına uygun olarak tasarlanan ürünlerin, uzman personelleri tarafından montaj ve devreye alma işlemlerini de gerçekleştiriyor.

TÜRKİYE GENELİNDE BİRÇOK HASTANEDE KULLANILIYOR

Firma sağlık ve medikal sektöründeki müşterilerine; “Hastane Bina Otomasyon Sistemi”, “Teletıp Sistemi”, “Medikal Panel PC (Steril PC)”, “Kan Alma Kabinleri için Pendant PC”, “PACS Görüntüleme Amaçlı PACS PC”, “Sıramatik ve İşlem Kiosk Sistemleri”, “Poliklinik Kapı Bilgilendirme Sistemi”, “Doktor isimleri Video Wall Sistemi” gibi çok sayıda ürün ve çözüm sunuyor.

Türkiye genelinde Adana, Bursa, Elazığ, Eskişehir, Isparta, İstanbul, Kayseri, Konya, Manisa, Tekirdağ, Yozgat gibi birçok şehirdeki şehir ve özel hastaneler ile Gürcistan’daki American Hospital Tiflis Hastanesi gibi Türkiye dışındaki hastanelere ve sağlık merkezlerine hizmet veriyor.

HANGİ ÜRÜNLERİ ÖNE ÇIKIYOR?

Çizgi Teknoloji’nin, sağlık ve medikal sektörüne katkı sağlayan ürünlerden bazıları şu şekilde:

Artech Ameliyathane Entegrasyon Sistemi: Hastanelerde dijitalleşme, özellikle ameliyathanelerde giderek daha önemli bir konu haline geliyor. Ameliyathane Entegrasyon Sistemi, ameliyat boyunca cerrahi ekibin süreçlerle entegre çalışmasını sağlayarak hasta güvenliğini optimum seviyede tutulmasına olanak tanıyor.

Artech Mobil Teletıp Sistemi: İlk yerli üretim Artech Mobil Teletıp Sistemi, ameliyathanelerde iş akışı verimliliğini, hasta güvenliğini ve cerrahi performansı iyileştiren veri, video ve görüntü entegrasyonu ile dijital ameliyathane konseptini taşınabilir yapısıyla bütün ameliyathanelerde hayata geçiriyor.

Artech Mobil Klinik Bilgisayar: İlk yerli üretim Artech Mobil Klinik Bilgisayar, medikal standartlara uygun bilgisayarı, barkod okuyucusu ve dijital kontrol listeleri ile hatasız tedavi sürecine yardımcı oluyor ve hastanelerin dijitalleşme oranlarını artırıyor.

Artech Mobil Hemşire Bilgisayarı: İlk yerli üretim Artech Mobil Hemşire Bilgisayarı, sağlık personellerinin hasta bakım ve müdahalesi sırasında verimliliğini arttırmak üzere tasarlanmış dijital iş istasyonudur. Medikal süreçler için gereken tıbbi dosya ve belgelerin dijital ortamda kayıt ve erişilebilirliğini kolaylaştıran ve dijital kontrol listeleri ile hatasız tedavi sürecine yardımcı olan Artech Mobil Hemşire Bilgisayarı, sağlık personeline hızlı ve etkili müdahale fırsatı veriyor.

Artech TeleZiyaret Sistemi: Yerli yazılıma sahip, yerli üretim Artech TeleZiyaret Sistemi, yoğun bakım ünitelerinde yatan hastaların, yakınları ve doktorları ile temassız, risksiz bir şekilde görüntülü görüşmesini sağlayarak hayata değer katıyor.

17-19 MART’TA EXPOMED EURASİA’YA KATILACAK

Diğer yandan Çizgi Teknoloji, 17-19 Mart 2022 tarihlerinde 29’uncusu düzenlenecek Expomed Eurasia Hybrid+ Fuarı’na katılmaya hazırlanıyor. 

Firma, sağlık ve medikal sektörünü buluşturacak, İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek fuarda 3. salon 342B numaralı standında ziyaretçilerini ağırlayacak.  

Yerli bilgisayar ve yazılımları ile sağlık çalışanlarına destek veren Çizgi Teknoloji, dijital çözümleri fiziksel fuarın yüz yüze iletişim avantajıyla birleştirecek fuar kapsamında, sektöre yönelik yeni ürünlerini, inovatif teknolojilerini ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

https://www.artech-ipc.com.tr/

https://www.cizgi.net/