Medikal sektöründe dijital dönüşümün öncüsü olma hedefiyle hareket eden Çizgi Teknoloji, 17-19 Mart 2022 tarihlerinde sağlık ve medikal sektörünü bir araya getirecek Expomed Eurasia Hybrid+ Fuarı’na katılıyor.

Medikal Bilgisayar, Digital Signage ve Kiosk Ürün Grubu ile Türkiye’de şehir hastaneleri başta olmak üzere, birçok özel ve devlet hastanesine çözüm sunan Çizgi Teknoloji de İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 29’uncusu düzenlenecek fuar kapsamında, sektöre yönelik ürün ve çözümlerini sergileyecek.

"YERLİ ÜRETİM VE YERLİ YAZILIMA SAHİP ÇÖZÜMLER SUNUYORUZ"

Çizgi Teknoloji Pazarlama İletişim Yöneticisi Dilara Pineiro, dijital hastane konseptine geçişin maliyetli bir yatırım gibi görünmesine rağmen, doğru cihazlar ve dijitalleşme partnerlerinin seçimi ile hastanelere gerekli sistemlerin kurulmasından itibaren çeşitli tasarruflar sağladığının altını çizdi.

Pineiro, söz konusu konseptin sağladığı avantajları “Hasta bilgilerine her yerden hızlı ulaşım, veri güvenliği, tüm hizmetlerin dijital ortamda yürütülmesi, minimum hata oranlarına ulaşılması, maliyetlerin düşürülmesi, hasta ve çalışan memnuniyetinin üst seviyeye çıkarılması, teşhis ve tedavi de başarı ve hastanenin tercih edilirliğinin artırılması gibi birçok başarı sağlamaktadır.” diye özetledi.

Pineiro, Çizgi Teknoloji’nin Artech Medikal Bilgisayar ürün grubu ile “Dijital Hastane” ve “Dijital Ameliyathane” konseptlerine yönelik yerli üretim ve yerli yazılıma sahip çözümler sunduğunu sözlerine ekledi.

"ARTECH AMELİYATHANE SİSTEMİMİZİN YENİ ÜYESİNİ İLK KEZ TANITACAĞIZ"

Fuar katılımlarıyla ilgili de bilgiler veren Pineiro, fuara özel olarak ilk kez görücüye çıkaracakları yeni ürünleriyle ilgili şunları söyledi:

“Expomed Eurasia 2022 Fuarı’nda Artech Ameliyathane Entegrasyon Sistemimizin yeni üyesi GP424-A serisi, Ameliyathane Konsolumuzun lansmanını gerçekleştireceğiz. İhtiyaçlar artarken ‘Ameliyathanelerden optimum verim nasıl alınabilir?’ sorusunun cevabını merak eden tüm ziyaretçileri 3. salonda 342B no.’lu standımıza bekliyoruz.”

DEVAMLI TAKİP, KOLAY ERİŞİM, TEMASSIZ İŞLEM

Artech Medikal Bilgisayarları ile ihtiyaç duyulan kritik bilgi ve dokümanların dijital ortamda kayıt altında tutulmasına ve talep edildiğinde kolayca erişilebilmesine imkan veren Çizgi Teknoloji, ameliyathanelerin ortam koşullarının kontrol edilmesine ve takibine olanak tanıyan ileri teknoloji çözümleri sunuyor.

Sağlık merkezlerinde hastalar ve hasta yakınları ile iletişimin en etkili ve prestijli araçlarından biri Artech Digital Signage ve Kiosk çözümleriyle maliyet ve zaman tasarrufunun yanı sıra çok amaçlı kullanım, gerçek zamanlı duyuru yayınlama, yer ve yön bulma, dikkat çeken tasarımıyla prestijli kurumsal imaj yaratma avantajlarını bir araya getiriyor.

MAXION WHEELS'İN DİJİTAL DÖNÜŞÜM STRATEJİLERİNİ AÇIKLADI MAXION WHEELS'İN DİJİTAL DÖNÜŞÜM STRATEJİLERİNİ AÇIKLADI

GÜVENLİ VE STERİL BİR ORTAM SUNUYOR

Ürün ve çözümleriyle, özellikle Covid-19 sürecinde insan hayatına giren sosyal mesafenin korunmasına destek olan firma, bu sayede sağlık çalışanları ve ziyaretçiler için güvenli bir ortamın oluşmasına katkı sağlıyor, marka güvenilirliği ve algısını artırıyor. 

Steril hastane ortam şartlarına uygun olarak tasarlanan ürünlerin, uzman personelleri tarafından montaj ve devreye alma işlemlerini de gerçekleştiriyor.

ÜLKE ÇAPINDA BİRÇOK HASTANEDE KULLANILIYOR

Firma sağlık ve medikal sektöründeki müşterilerine; “Hastane Bina Otomasyon Sistemi”, “Teletıp Sistemi”, “Medikal Panel PC (Steril PC)”, “Kan Alma Kabinleri için Pendant PC”, “PACS Görüntüleme Amaçlı PACS PC”, “Sıramatik ve İşlem Kiosk Sistemleri”, “Poliklinik Kapı Bilgilendirme Sistemi”, “Doktor isimleri Video Wall Sistemi” gibi çok sayıda ürün ve çözüm sunuyor.

Türkiye genelinde Adana, Bursa, Elazığ, Eskişehir, Isparta, İstanbul, Kayseri, Konya, Manisa, Tekirdağ, Yozgat gibi birçok şehirdeki şehir ve özel hastaneler ile Gürcistan’daki American Hospital Tiflis Hastanesi gibi Türkiye dışındaki hastanelere ve sağlık merkezlerine hizmet veriyor.

https://www.artech-ipc.com.tr/

https://www.cizgi.net/