Çizgi Teknoloji Satış Pazarlama ve Operasyon Direktörü Mehmet Avni Berk, 5-7 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek 3. Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi’nde, zorlu endüstriyel şartlarda sorunsuz çalışma performansı sergileyen ve darbelere karşı güçlendirilmiş Rezistif ve Kapasitif flat-touch dokunmatik ekran teknolojisine sahip Endüstriyel Panel Bilgisayar serilerini tanıtacak. 

İHTİYACA GÖRE KONFİGÜRE EDİLEBİLİR ÇÖZÜMLER

Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi ve Sergisi’nde gündeme taşıyacakları ürün-hizmet ve uygulamalarını aktaran Berk, “Sürdürülebilir endüstriyel bilgisayar çözümlerimizin en büyük artısı müşteri ihtiyacına göre konfigüre edilebilir olmaları. Her türlü uygulama ve ortam şartlarına uygun çözümler sunan geniş ürün yelpazemiz, tüm sanayi sektörlerinde, fabrikalarda Artech Endüstriyel Bilgisayar ürün grubumuzun tercih edilme nedenidir. Endüstriyel Bilgisayar ürün grubumuz sadece büyük fabrikalara değil bu fabrikalara tedarik yapan firmaların da daha iyi üretim yapmalarını ve üretimlerini geliştirmelerini sağlamaktadır. Bu yatırım ile üretici KOBİ’ler yurtdışı şirketlerin de tedarikçisi olma yolunda sağlam bir adım atacaklardır” diyerek; “Sergide, zorlu endüstriyel şartlarda sorunsuz çalışma performansı sergileyen ve darbelere karşı güçlendirilmiş Rezistif ve Kapasitif flat-touch dokunmatik ekran teknolojisine sahip Endüstriyel Panel Bilgisayar serilerimizi tanıtacağız.
 
IPC-400 Endurance Serimiz; fansız Celeron işlemci, çok amaçlı genişleme yuvası (PCIex, IO, Ek USB – Seri Port vb.) ve Rezistif Flat Touch dokunmatik ekran teknolojisi ile öne çıkmaktadır. 

IPC-700 Performance Serimiz; yüksek performanslı fansız Pentium N4200 işlemci, 16:9 geniş ekran ve 0-60 Cdeg ’de sorunsuz çalışma performansına sahiptir.

IPC-600 Ultimate Serimiz ise fansız iCore yeni nesil işlemci özelliği, 3mm darbelere karşı güçlendirilmiş Rezistif ve Kapasitif Flat Touch dokunmatik ekran teknolojisi ile tam kapalı, toz korumalı, endüstriyel tip paslanmaz çelik metal gövdeye sahiptir.” dedi.

KOLAY ÇIKARILABİLİR VE DEĞİŞTİRİLEBİLİR DİSK YUVASI 

Mehmet Avni Berk, “Endüstriyel Panel PC serilerimizin tamamı ağır endüstriyel ortam şartlarında maksimum performansı gösterebilecek tasarım ve teknolojik yapıya, ayrıca kolay çıkartılabilir ve değiştirilebilir disk yuvasına sahiptir. Panel bilgisayarlarımızın yenilikçi özelliklerinden biri olan Kolay Çıkarılabilir ve Değiştirilebilir Disk Yuvası sayesinde herhangi bir arıza durumunda hızlı müdahale ile üretimin uzun süre durmasının, ortam şartlarından dolayı ürün için başka arıza risklerinin ve de ek teknik personel maliyetinin önüne geçilmektedir.

Endüstriyel Panel bilgisayarlarımızın yanı sıra yüksek performanslı Endüstriyel Barebone Bilgisayarlarımızı, önemli bilgilerin hat veya salon bazında yayınlanmasına imkân veren Andon Ekranlarımızı ve interaktif üretim uygulamaları için yine dokunmatik ekranı ile tek parça olarak tasarlanmış, birçok farklı endüstriyel alana konumlandırılabilen Endüstriyel Kiosklarımızı tanıtacağız.” şeklinde detaylı bilgiler verdi.