Coşkunöz Holding bünyesindeki bilgi teknolojileri şirketi CITS, dijital dönüşümü hızlandıracak yatırımlarına devam ediyor. CITS’in 4,1 milyon TL’lik yatırımla ve yerli mühendislerle hayata geçirdiği bulut tabanlı yeni ürünü "ISOMS - Akıllı ISO Asistanı", işletmelerin tüm ISO standartlarını güvenli ve esnek bir şekilde yönetmesine olanak tanıyor. 

İŞGÜCÜ MALİYETLERİNDE YÜZDE 60 TASARRUF ELDE EDİLİYOR

Haihazırda ISO sertifikasyonu bulunan veya ISO sertifikasyon sürecine girecek olan ulusal ve uluslararası tüm orta ve büyük ölçekli işletmelerin hayatını kolaylaştıracak ISOMS, yönetim sistemlerine bütünsel bir bakış açısı getiriyor.

Makina öğrenmesi modeliyle sürekli kendini güncelleyen sistem, sektörel ve süreçsel varlık ve risk puanlarını önererek kuruluşların söz konusu alanlardaki danışmanlık ve benchmark ihtiyaçlarını azaltıyor.

MECHANICA, PERİHAN İNCİ’DEN YATIRIM ALDI MECHANICA, PERİHAN İNCİ’DEN YATIRIM ALDI

Varlık, risk, mevcut kontroller gibi önerilerin yanında konusunda uzman ve deneyimli ISO danışmanları tarafından onaylanmış en iyi uygulama yöntemlerinin entegre edildiği sistem, işletmelerin iş gücü, maliyet ve sertifika sürelerinde de tasarruf sağlıyor. ISOMS ile danışmanlık ve benchmark maliyetlerinde yüzde 50, sertifikasyon süresinde yüzde 30, iyileştirme işgücü maliyetlerinde ise yüzde 60 tasarruf elde edilebiliyor.

"BİRÇOK KALİTE YÖNETİM SÜRECİNDE KULLANILIYOR"

Konu hakkında görüşlerini paylaşan CITS Genel Müdürü Ertan Göral, 4,1 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirdikleri asistanın  CITS’in uzman yönetim sistemi danışmanları ve liderleri tarafından tasarlandığını ifade etti.

Aylık kiralama modeli ile hizmete sunulan yeni ürünlerinin, işletmelerin tüm ISO sertifika süreçlerini tek kanaldan yöneterek, zamanın ve iş gücünün daha verimli kullanılmasını mümkün kıldığını kaydeden Göral, "Kullanıcı dostu arayüzümüz sayesinde uygulamanın kullanımı da oldukça hızlı ve basit şekilde gerçekleştirilebiliyor." dedi.

ISOMS’in Doküman Yönetimi’nden Aksiyon Yönetimi’ne, Risk Yönetimi’nden Varlık Yönetimi’ne birçok ISO kalite yönetim sürecinde kullanıldığını aktaran Göral, işletmelerin dijital dönüşümlerini hızlandırmalarında en büyük yardımcıları olacağını dile getirdi.

Ürünlerinin "kullandığın kadar öde" sistemiyle de tasarrufa olanak tanıdığını belirten Göral, "İşletmeleri yeni yazılım ve teknoloji yatırımı yapmaktan da kurtaran ISOMS, bulut tabanlı yapısıyla verilerin güvenle saklanmasına imkan veriyor. Destek Merkezimiz ile ürünün kullanıcılarına kesintisiz hizmet vererek konforlu bir bulut deneyimi yaşatacağız." ifadelerini kullandı.

"ÖNCELİKLE AVRUPA PAZARINI HEDEFLİYORUZ"

Uluslararası ölçekte kalite standardizasyonu sağlayan, dünyadaki hemen hemen bütün ülkelerde geçerli ISO standartlarının sertifikasyon süreçlerinin yürütülmesinin global bir ihtiyaç olduğunun altını çizen Göral, "Bu süreçleri çok kolaylaştıracak bulut tabanlı ISOMS ürünümüzle global pazarda da önemli yer bulmayı amaçlıyoruz." diye konuştu.

Göral, söz konusu ürünleri ile global pazara giriş yaparak 2022’nin ilk çeyreğinde öncelikle İngiltere, Almanya ve İtalya pazarlarına girmeyi ve bu ülkelerde iş ortaklıkları geliştirmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.