Cisco'nun dünya ile tanıştırdığı niyet algılama odaklı ağlar, işin niyetini algılayıp hata yapma olasılığını minimuma indiriyor, böylece çok daha fazla müşteriye akıllı, kolay ve güvenli bir ağ imkanı sunuyor. 
Dünyada ve Türkiye’de pek çok şirketin dijital dönüşümüne katkı sunan Cisco, 2017'de Catalyst 9000 anahtarları ile dünyayı niyet algılama odaklı ağ ile tanıştırarak, büyük ağların öğrenip, adapte olması ve gelişmesini sağlamıştı. Cisco artık, ikonik Catalyst portföyünü kablolu ve kablosuz seçenekler üzerinden tüm erişim çeşitlerini kapsayacak biçimde genişletiyor. Müşterilerine akıllı, kolay ve güvenli bir ağ sunarak niyet algılama odaklı ağların kullanımını tüm boyutlar için erişilebilir kılıyor.  Bu modern ağlar, işin niyetini algılayıp, bunu ağ politikalarına çeviriyor ve ağ, birkaç dakika içinde otomatik olarak konfigüre edilmiş oluyor.     

CATALYST 9000 PORTFÖYÜ

Cisco Orta Doğu ve Afrika’dan Sorumlu Teknoloji Başkan Yardımcısı Osama Al-Zoubi, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; kullanıcıların ağlarını uçtan uca görebilmeleri için ihtiyaçları olan tüm BT araçlarını sağlama hedefinde olduklarını, genişletilmiş Catalyst 9000 portföyünün müşterilerin bu işlemi kablosuz ve basit şube devreye alımları için de gerçekleştirmelerine imkan tanıdığını vurguladı.