Türkiye’deki çağrı merkezlerini tek bir çatı altında birleştiren ilk ve tek aktif Sivil Toplum Kuruluşu olarak 2008 senesinden beri faaliyette bulunan Çağrı Merkezleri Derneği’nin (ÇMD) Olağan Genel Kurul Toplantısı, 28 Şubat Pazartesi tarihinde yapıldı. Başkan ve yönetim kurulu üyelerinin belirlenmesi için seçim yapılan genel kurul sonucunda, derneğin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine, CMC Türkiye CEO’su ve M+ Group İcra Kurulu Üyesi Banu Hızlı seçildi. 

BAMBUM’DAN KÜTAHYA’YA YENİ FABRİKA YATIRIMI BAMBUM’DAN KÜTAHYA’YA YENİ FABRİKA YATIRIMI

Başkanlık görevine oy birliğiyle getirilen Banu Hızlı konuyla ilgili olarak, “İlk kez aday olduğum bu seçimlerde ÇMD üyelerinin güvenini ve oylarını almış olmak beni son derece onore etti.  Herkese çok teşekkür ederim ve yeni yönetim – denetim kurulu üyelerimizi de tebrik ederim. Herkesin görüşlerini açıkça ifade edebildiği, tercihlerini özgürce paylaştığı bir seçim gerçekleştirmiş olmamız, hepimiz için memnuniyet verici oldu. Tarafsızlık ilkemizi bozmadan, kurduğumuz birlik ve beraberlik ruhumuzu geliştirerek yeni yönetim ve denetim ekibimizle birlikte sektöre hizmet etmeye devam edeceğiz”  şeklinde konuştu.

Özverili çalışmaları için eski başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini sunan Hızlı, seçim sonuçlarının hem Dernek hem de sektör açısından hayırlı olması temennisinde bulundu.