Dassault Systemes ve Cadence Design Systems, entegre yeni nesil çözümleriyle kurumsal müşterilerinin yüksek teknolojiden ulaşım ve mobiliteye, savunma ve havacılıktan endüstriyel ekipman ve sağlığa çoklu dikey pazarlarda yüksek performanslı elektronik sistemler geliştirmelerini sağlayacak stratejik ortaklık için anlaştı.

İKİ PLATFORM BİRBİRİNE ENTEGRE EDİLECEK

Söz konusu stratejik ortaklık çerçevesinde, Cadence® Allegro® platformu, Dassault Systèmes’in 3DEXPERIENCE platformu ile entegre edilerek müşterilere çok disiplinli modelleme, kompleks yapıların simülasyonu ve optimizasyonu, bağlantılı elektronik sistemler alanlarında ortaklaşa çözümler sunulacak.

Bu yeni multidisipliner çözümler sayesinde müşteriler, A'dan Z'ye sistem geliştirme süreçlerini hızlandırırken tasarımların performansını, güvenilirliğini, üretilme kapasitesini, tedarik esnekliği, uyumluluğunu ve maliyetini optimize etme imkanı bulacaklar. 

KARAR ALMA SÜREÇLERİ İYİLEŞİYOR, İNOVASYON SÜREÇLERİ HIZLANIYOR

Her iki şirketin iş birlikçi dijital ikiz deneyimleri; iş süreci analitiği, mühendislik süreçleri, çok disiplinli elektronik sistemlerin geliştirilmesi, elektronik ve mekanik ürün yaşam döngüsü yönetimi ve izlenebilirlik alanlarında da çözümlerin bütünleştirimesine olanak sağlıyor.

Bu bütünsel sanal modelle müşteriler; elektrik ve mekanik simülasyonu, üretim ve tedarik zincirinin yönetilmesi alanlarında eksiksiz ve gerçek zamanlı bir bakış açısı yakalayabiliyor. Ürün yaşam döngüsü boyunca varsayımsal çalışmaları yaparak, karar alma süreçlerini iyileştiriyor, inovasyon süreçlerini hızlandırıyor.

"ORTAKLIĞIMIZ SANAL İKİZ DENEYİMLER SAĞLAYACAK"

Bundan böyle müşterilerinin elektronik, mekanik, üretim ve ürün yaşam döngüsü yönetiminde işletmelerini tam anlamıyla dönüştürebilme fırsatı yakalayacaklarını ifade eden Beckley, stratejik ortaklıklarının hızlı ürün gerçekleştirme amacına hizmet eden elektromekanik "sanal ikiz deneyimler" sağlayacağı için heyecan duyduklarını dile getirdi.

"YÜKSEK PERFORMANSLI ELEKTRONİK SİSTEMLERDE DEVRİM YARATACAK"

Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Dassault Systèmes Küresel Markalar Başkan Yardımcısı Philippe Laufer ise, Cadence ile olan stratejik ortaklıklarının, sanal ikiz deneyimleri etrafında iş birliğini mümkün hale getirerek yüksek performanslı elektronik sistemlerin geliştirilmesinde devrim yaratacağının altını çizdi.

Laufer, "Bağlı elektronik sistemler, bir ürünün değerinin kullanımından geldiğine işaret eden Deneyim Ekonomisi sistemi içerisinde bütün sektörlerdeki standartları yükseltiyor. Bu nedenle şirketler, tüketicilerin istediği deneyimleri sunmak ve bu alanda başarılı olmak için geliştirme süreçlerinde ürün odaklı düşünmeden deneyim odaklı düşünmeye geçmeliler." şeklinde konuştu.

KASTAMONU ENTEGRE'NİN 5 ANA STRATEJİSİNDEN BİRİ DİJİTAL DÖNÜŞÜM KASTAMONU ENTEGRE'NİN 5 ANA STRATEJİSİNDEN BİRİ DİJİTAL DÖNÜŞÜM