Bursa Beton A.Ş. Genel Müdürü Barbaros Onulay, ERP sistemine aktarılan verilerin yanı sıra çalışanların girdiği verilerin dijitalleşmesi için çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

IT DEPARTMANI İLE ORTAKLAŞA ÇALIŞIYOR

Firmalarının sanayinin dijital dönüşümü vizyonları ile ilgili sorularımızı yanıtlayan Onulay, "Değişime odaklanmak, her sektörde olduğu gibi agrega sektöründe de olmazsa olmazdır. Tüm verilerimiz hali hazırda ERP sistemine aktarılmaktadır. Online aktarılan verilerin yanında sisteme ilgili personel tarafından girişi yapılmakta olan verilerin dijitalleşmesi için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Sektörümüzde e-irsaliye sürecinin başlaması ile beraber insansız kantar tartımı yapılması ve tesise dökülen her aracın online sisteme girişi yapılarak kayda alınmasına yönelik çalışmalarımızı IT departmanımızla beraber sürdürmekteyiz." şeklinde konuştu.

"STOKLARIMIZI ONLINE İZLİYOR, LOJİSTİK SÜREÇLERİMİZİ PLANLIYORUZ"

Depolarındaki operasyon süreçlerini hızlandırmak ve doğru sevkiyatı sağlamak adına yaptıkları çalışmalara da değinen Onulay, "Şirket merkezimiz, tüm beton ve agrega tesislerimiz ERP sistemimiz ile ortak veri tabanına online bağlanabilmektedir. Tüm beton ve agrega tesislerimizde agrega stoklarının online olarak sürekli takip edilebilmesi, lojistik süreçlerimizde detaylı çalışmamıza, planlamamıza ve kesintisiz üretim yapmamıza olanak sağlamaktadır." ifadelerini kullandı.