İleri teknoloji ve dijitalleşme konusundaki çalışmalarıyla sektöründe öncü konumunu korumayı sürdüren Borusan Cat, blok zincir teknolojisine NFT’ler ile adım attıktan sonra şimdi de Metaverse evrenine giriş yaptı.

SUNDUĞU ÇÖZÜMLERİ ANLATAN NFT'LERİ HEDİYE EDİYOR

Müşterilerine sunduğu çözümlerini anlatan NFT’leri onlara hediye eden firma, ilk NFT’yi Boom 360 uygulaması, ikincisini ise online yedek parça satış platformu Parts.Cat.com için oluşturdu.

Şirket, mart ayı içinde de yapay zeka teknoloji çözümü Müneccim için üçüncü NFT'yi oluşturuyor. Firma ayrıca, hediye ettiği NFT’lerin fiziksel “token”larını da müşterilerine veriyor.

"TEKNOLOJİYE BÜYÜK YATIRIM YAPIYORUZ"

Konuya ilişkin bir değerlendirme yapan Borusan Cat İcra Kurulu Başkanı Özgür Günaydın, özellikle  son senelerde teknolojiye büyük yatırım gerçekleştirdikerini ve bunun bir neticesi olarak da çıkan hizmet ve çözümlerle sektörde fark yarattıklarını dile getirdi.

İş makinaları ve güç sistemleri sektörlerinde ilk NFT üretimi ve metaverse de ilk mağazalarını açtıklarını ifade eden Günaydın, firmanlarının teknoloji vizyonu ile ilgili de konuştu.

"İLKLERİ ARMAĞAN ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Vizyonu teknolojik gelişmelere açık ve dijital uyum yeteneği yüksek bir firma olduklarını aktaran Günaydın, "NFT üretimi ve blok zincir tabanlı metaverse ekosistemi Decentraland’de açtığımız mağazamız ile iş yapış şekillerini radikal bir şekilde değiştirecek blok zincir teknolojisine giriş yapmış olmaktan mutluluk duyuyoruz." dedi.

Bu sayede sektörüne teknoloji alanında liderlik eden kurum olarak devamlı inovasyon anlayışlarını da bir basamak yukarı taşıdıklarını kaydeden Günaydın, müşterilerine değer katan çözümlerini anlatan NFT’ler ile günümüz teknolojilerini yakalayan hizmetlerini anlatan bir değer geliştirdiklerini belirtti.

“ENDÜSTRİ 4.0’A ADIM ATMAK  İSTEYENLER İÇİN ANAHTAR KONUMDAYIZ” “ENDÜSTRİ 4.0’A ADIM ATMAK İSTEYENLER İÇİN ANAHTAR KONUMDAYIZ”

Günaydın, değişimin ve gelişimin başı çeken kurumu olma özellikleriyle Metaverse evrenine giriş yaptıklarını, bundan sonrada müşterilerine ve sektöre ilkleri yaşatmayı sürdüreceklerini söyledi.