Doruk, üreticilere ekipmanlarının ötesini görmelerine imkan verdiği ProManage AR (Augmented Reality) uygulamasıyla, makinanın üretim performansına ve diğer tüm verilere gerçek zamanlı ulaşabilmelerini sağlıyor.

Uygulama sayesinde işletmelerdeki üretim şefleri, operatörler ve teknisyenler, üretim alanında dolaşırken akıllı telefon, tablet veya artırılmış gerçeklik gözlüklerindeki kameraya makina üzerindeki AR etiketini gösterip, söz konusu makinanın üretim performansına ve görüntülenmesini istediği bütün verilere anlık olarak erişebiliyor.   

Firma, akıllı üretim yönetim sistemi ProManage ile entegre olarak kullanılan uygulamayla işletmelerin çevikliğini, verimliliğini ve karlılığını artırıyor ve geleceğe hazırlanmalarına destek veriyor.

PROAKTİF DAVRANMA İMKANI SUNUYOR

Kullanıcılar, uygulama sayesinde üretimde hattındaki makinalar ile ilgili diledikleri verileri, makinaların bulunduğu gerçek dünya görüntüsünün üzerine yerleştirilmiş ve zenginleştirilmiş dijital grafikler ve görseller olarak görüntüleyebiliyor. 

Böylelikle ilgili personeller bilgiye istedikleri anda ve yerde ulaşabiliyor ve proaktif davranarak gerekli önlemleri alabiliyorlar.

KÖK NEDENLER GÖRÜNTÜLENİYOR, VERİM KAYIPLARI FARK EDİLİYOR

Ayrıca uygulama, kullanıcılara olay yeri inceleme (Gemba Wolk) turlarında problemlerin kök nedenlerinin OEE’den performansa, kaliteden duruşa birçok kriter bazında görüntülenmesini ve verim kaybına neden olan unsurların hızlıca farkına varılmasını sağlıyor.