Eklemeli üretim ve 3D yazıcı teknolojisi alanında uluslararası bir deneyim sunmaya hazırlanan, sektör temsilcilerini ve akademisyenleri bir araya getirecek AMC Turkey 2021 Konferansı, 9-10 Eylül tarihlerinde İstanbul Pendik'teki Green Park Hotel'de düzenlenecek.

HİBRİT OLARAK GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Hem yüz yüze hem de online olarak hibrit katılımın sağlanabileceği Konferans, Türkiye'de ve dünyada eklemeli imalat alanında araştırma yapan akademisyenlerin, araştırmacıların ve bu alana ilgi gösteren sektör temsilcilerinin son gelişmeleri takip edebilecekleri, bilgi ve deneyimlerini paylaşabilecekleri uluslararası bir organizasyon olarak dikkati çekiyor.

Metal temelli katmanlı imalat teknolojilerinin tamamını ve üç boyutlu yazıcı teknolojilerinin dünya çapında geldiği son noktayı katılımcılarına aktaracak olan konferans kapsamında "Eklemeli İmalatta Süreç Geliştirilmesi", "Eklemeli İmalat için Tasarım", "Eklemeli İmalatın Endüstriyel Uygulamaları", "Melez İmalat Süreçleri", "Eklemeli İmalatta Yenilikçi Malzemeler" gibi sektör ile ilgili birçok önemli konu ele alınacak.

Konferansta eklemeli imalatın savunma sanayi ve havacılık, otomotiv, medikal, kalıpçılık, plastik ve diğer sektörlerdeki kullanım alanlarına özel gerek uygulamalı gerekse akademik sunumları gerçekleştirilecek.

ALANINDA UZMAN DAVETLİ KONUŞMACILAR 

Konferansta Twente Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ian Gibson, Cranfield Üniversitesi'nden Prof. Stewart Williams, Washington State Üniversitesi'nden Amit Bandyopadhyay ve Susmita Bose, Osaka Üniversitesi'nden Prof. Takayoshi Nakano, Fraunhofer IMTE Enstitüsü'nden Thorsten M. Buzug gibi uluslararası alandan önemli ana ve davetli konuşmacılar yer alacak.

Etkinliğin düzenleme komitesinde ise; Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yusuf Kaynak, Sabancı Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Bahattin Koç, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuzhan Yılmaz, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Öğretim Üyesi Ebubekir Koç ve ODTÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ulaş Yaman bulunuyor.