Aksan Kozmetik, dijital dönüşüm yolculuğunda canias4.0 teknolojileri ile yola devam etmeyi tercih ederek IAS ile anlaşmaya vardı.

İŞ BİRLİĞİNİN İLK ADIMI ATILDI

DeepFresh, Savon De Royal, Comfort Love, UltraFresh, Bebe Royal ve L'unique Paris markalarının üretici firması Aksan Kozmetik, iş süreçlerini canias4.0 teknolojileri ile yönetme kararı aldı.

IAS Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Hakan Karabiber ve Aksan Kozmetik CEO/Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Kutanoğlu ve Aksan Kozmetik Yönetim Kurulu Üyesi/Genel Müdürü Servet Gerz’in katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda iş birliğinin ilk adımı olan imzalar atıldı ve gelecek planları konuşuldu. 

“TÜRK YAZILIM FİRMASI İLE ÇALIŞMAKTAN GURUR DUYARIZ”

Başta kurumsal kaynak planlama çözümü caniasERP olmak üzere otomasyon, IoT, big data, bulut, iş zekası ve e-Devlet entegrasyonları gibi pek çok çözümü bütünleşik olarak, entegre bir yapı ile hizmete sunan IAS, firmaların dijital dönüş yolculuklarına rehberlik etmeye devam ediyor. Firma, son olarak sektörünün önde gelen firmalarından Aksan Kozmetik ile olan iş birliğini duyurdu. IAS Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Hakan Karabiber ve Aksan Kozmetik CEO’su Zafer Kutanoğlu ve Aksan Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Servet Gerz’in de katılımı ile gerçekleştirilen bir toplantı düzenlendi. Toplantıda IAS ile olan işbirlikleri ve gelecek planları ile ilgili konuşan Zafer Kutanoğlu, “canias4.0’ın tüm teknolojilerinin birbirine tam entegre çalışıyor olması ve aynı zamanda TROIA geliştirme platformuna olması bizlere üçüncü parti yazılımlara ya da ekstra danışmanlık almaya gerek kalmadan iş süreçlerimizi yönetebilme imkanı sunuyor. Tüm bunların yanı sıra bir de referans araştırmaları yaptık. caniasERP kullanan firmalar ile temaslar kurduk. Onlardan da çok olumlu dönüşler aldık. Bizlere hep firmalarının caniasERP kullanmaya başladıktan sonra nasıl geliştiğini ve ileriye taşındığını anlattılar. Bu nedenle bu yolculuğa içimiz rahat şekilde çıkıyoruz” dedi. 

ERP PROJESİNDE EKİP ÇALIŞMASI ÖNEMLİ

Toplantıda başlattıkları yeni iş birlikleri hakkında görüşlerini ileten Aksan Kozmetik Yönetim Kurulu Üyesi/Genel Müdürü Servet Gerz de “Uzun bir yolculuk bizi bekliyor. Firma ihtiyaçlarının doğru analiz edilip doğru yol haritalarının izlenebiliyor olması, karşılıklı iki firmanın da özverili çalışması, ürünün dinamik, hizmetinin iyi ve hata payının düşük olması çok önemli. Bu tarz projelerde küçük hatalar büyük karmaşalara neden olabiliyor. Bu nedenle tecrübeli ekiplerin titizlikle çalışması gereken işler bunlar. IAS’nin ekibi ile sağlıklı bir proje süreci geçireceğimizi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.