Konzek Teknoloji’nin Akademi 4.0 platformunda online olarak devam eden eğitimlerde yapay zeka ve veri güvenliği ele alınacak.

Konzek Teknoloji’nin sponsorluğundaki dijital dönüşüm, eğitim ve inovasyon merkezi Akademi 4.0 HUB, Tuzla’da gerçekleştirdiği eğitimleri, pandemi nedeniyle online platforma taşıdı ve bu doğrultuda eğitimlerine aralıksız devam ediyor.  

Akademi 4.0, 19 Mayıs’ta Konzek Teknoloji Machine Learning Developer (Makina Öğrenimi Uzmanı) Eren Taş’ın “Geleceği Kodluyoruz” başlıklı yapay zeka webinarını ücretsiz olarak sunacak.

Saat 13.00’te başlayacak ve Akademi 4.0 Youtube kanalı üzerinden gerçekleştirilecek online eğitimde, “Yapay Zeka nerelerde ve nasıl kullanılır?”, “Yapay Zeka çözümleri nelerdir?” gibi sorular yanıt bulacak.

VERİ GÜVENLİĞİ NEDİR, NEDEN ÖNEMLİDİR?

Platformun 20 Mayıs’taki online eğitiminde ise, Ak Gıda CTO’su Mehmet Belgen, işletmeler için kritik önem taşıyan veri güvenliği ile ilgili bilgilerini ve deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak.

Zoom üzerinden gerçekleştirilecek ve saat 17.00’de başlayacak webinar kapsamında, “Veri nedir?”, “Bilgi varlıklarını tespit ederek zafiyetleri belirlemek ve istenmeyen tehdit ve tehlikelerden korunmak mümkün müdür?” gibi merak edilen sorular yanıtlanacak.

Eğitimler hakkında detaylı bilgiler için platformun web sitesi, sosyal medya hesapları ya da firmayla iletişime geçilebiliyor.