Konzek Teknoloji tarafından geçtiğimiz ay resmi açılışla hayata geçirilen eğitim ve inovasyon merkezi Akademi 4.0 HUB’ta eğitimler başlıyor.

Bu kapsamdaki ilk etkinlik, Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Yönetim Danışmanı Dr. Lütfi Apilioğulları’nın 11 Aralık Çarşamba günü “Akıllı Fabrikalar ve Agile Üretim Stratejileri” başlıklı eğitimi olacak.

Akıllı fabrikalar, nesneleri interneti (IoT) ve dijital dönüşüm yol haritası gibi konuların ele alınacağı eğitim, saat 14.00’te başlayacak. Dr. Apillioğulları, 27 Aralık Cuma günü de bir eğitim gerçekleştirecek.
PaperWork Satış Direktörü Tolga Eşiz ise, 20 Aralık Cuma günü “Süreçlerin Dijital Yönetimi” başlıklı workshop gerçekleştirerek SAP/ERP Engtegrasyonu ile Paperwork ECM Çözümlerini katılımcılara anlatacak.

EĞİTİMLERE KATILIM ÜCRETSİZ

İstanbul Tuzla’daki Alize İş Merkezi’nde gerçekleştirilecek, networking ve soru/cevap bölümünün de yer alacağı etkinliklere katılım ücretsiz ve kontenjanlarla sınırlı olacak.

Bilginin paylaşımını artırmak amacıyla dijital dönüşüm, yapay zeka ve Endüstri 4.0 konularında eğitim ve etkinlik düzenlemek isteyen bütün firmalara ve kişilere açık olacak Akademi 4.0 HUB’ta düzenlenecek etkinliklere katılmak isteyenler platformun web sitesinden ulaşabiliyor.