WIN Eurasia 2019 çerçevesinde gerçekleştirilen WINovation yarışmasında Şantiye İzleme ve Güvenlik Çözümü projesi ile ikincilik ödülünü kazanan Wipelot (Okyanus Teknoloji), bu kez ABD’de yarışıyor.

RFID Journal Dergisi tarafından verilen RFID Journal Ödülleri’ne tedarikçisi olduğu ESAN firması aracılığıyla katılan firma, jürinin seçimi ile ilk üç finalistten biri olmaya hak kazandı.

6 KATEGORİDE VERİLİYOR

İmalat, perakende, lojistik/tedarik zinciri, sağlık gibi 6 farklı kategoride verilen ödüllerde ESAN, Best RFID Implementation (En İyi RFID Uygulaması) kategorisinde Hong Kong’tan Airport Authority Hong Kong, Hindistan merkezli Delhi Mumbai Industrial Corridor Development Corporation ile birinci olmak için yarışıyor.

ÖDÜL TÖRENİ NİSAN’DA GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Aynı yarışmada önceki yıllarda ödüller aldıklarını dile getiren Wipelot Kurumsal Strateji Yöneticisi Elif Ok, “Tedarikçiler ödül alamıyor. Projeyi kullanan müşteri alıyor. Müşterimizin tedarikçisi olarak ”

Bu yıl 13.’sü verilecek RFID Journal Ödülleri, 2-4 Nisan 2019 tarihlerinde ABD’nin Arizona eyaletindeki Phoenix Convention Center’da düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.