İSTANBUL (AA) - Schneider Electric tarafından sektörün gelişimini daimi kılmak amacıyla gerçekleştirilen ve elektrikçilerden yoğun ilgi gören Innovation Talk: Elektrikçi Buluşmaları; Mersin, Balıkesir, İstanbul ve Erzurum'un ardından farklı şehirlerde de düzenlenecek.

Schneider Electric tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, firma 2019 senesinde de Innovation Talk: Elektrikçi Buluşmaları etkinlikler kapsamında elektrikçilerle buluşması ve yeni nesil teknolojiler ile uygulamalarla sektörde gelişim yaratmayı sürdürüyor. Nisan-temmuz döneminde Mersin, Balıkesir, İstanbul ve Erzurum'da gerçekleşen etkinlikler sektörün uzmanları tarafından da büyük ilgi gördü.

Bu yıl oyuncu Ceyhun Fersoy'un moderatörlüğünde eğlenceli ve interaktif bir şekilde yapılan etkinliklerde, organizasyonlar süresince enerjinin güvenli, güvenilir ve verimli kullanılmasında ciddi bir role sahip olan "Kaçak Akımdan Korunma" ve "Yıldırımdan Korunma" konuları mercek altına alınıyor. Katılımcıların görüş ve deneyimleriyle interaktif oturumlar gerçekleştiriliyor.
Schneider Electric'in elektrikçiler için geliştirdiği sadakat programı olan Fazpuan ile ilgili en son gelişmeler de etkinlik sırasında katılımcılarla paylaşılıyor. Etkinliklerde ön plana çıkan bir diğer önemli konu ise

Schneider Electric'in Elektrikli Araç Şarj İstasyonu. Türkiye'de hızla gelişmekle olan bu alan için yeni nesil bir çözüm sunan bu ürün katılımcılardan büyük ilgi görüyor.

Nisan-temmuz döneminde 4 farklı şehirde gerçekleştirilen etkinliklerde keyifli anlar eçiren elektrikçiler, yarışmalara da katıldı. Organizasyon kapsamında gerçekleştirilen yarışmalarda finale kalan iki elektrikçiye Schneider Electric ürünlerinden derlenen birer paket, birinciye ise Fazpaun programı aracılığıyla 250 TL değerinde market alışveriş çeki takdim edildi.

Schneider Electric'in elektrikçi buluşmaları, Kayseri ve İzmir'deki buluşmalarla sürecek.