Türkiye’de enerji verimliliği ve dijital dönüşüm çalışmalarına güç katmak üzere yola çıkan Schneider Electric, İnovasyon Tır’ı ve semineri ile sektör profesyonelleriyle Ankara’da biraraya geldi.

“İnovasyon Yolda” etkinlik serisi kapsamında 8 şehir ve 9 farklı noktada buluşmalar gerçekleştirmek üzere yola çıkan Tır’ın ilk durağı, 1 Ekim’de ODTÜ oldu ve burada öğrenciler, akademisyenler ve profesyonellere geleceğin dijital çözümleri tanıtıldı. 

Etkinlik, 3 Ekim’de Bilkent Otel ve Konferans Merkezi’nde gerçekleştirilen İnovasyon Tır’ı gezisi ve seminer programı ile devam etti. 

Buradaki programda, enerji verimliliği ile tesis ve binaların dijital dönüşüm yolculuğuna rehberlik edecek teknoloji ve yol haritalarını paylaştı.

DİJİTAL IT VE ENERJİ VERİMLİLİĞİ İLGİ GÖRDÜ

İnovasyon Tır’ı ve seminer programının gündeminde, binalarda enerji verimliliği ve siber güvenliğin yanı sıra endüstriyel tesislerde UPS verimliliği, soğutma ve sınır bilişim ile farklı endüstrilere yönelik inovatif çözümler yer aldı. Bu çerçevede şirketin dijital IT ve enerji verimliliği çözümleri ilgiyle karşılandı.
 
Buluşmalarda firma, İnovasyon Tır’ında birbiriyle haberleşen ürünler ve IoT tabanlı yazılımları deneyimlemenin mümkün olduğu özel bir ortam sundu. Seminer programında ise, Schneider Electric konuşmacıları global tecrübelerini ve öncü teknolojilere dair güncel gelişmeleri paylaştılar. 

İNOVASYON TIR’I NERELERE GİDECEK?

İnovasyon Tır’ının gelecek durakları arasında 7 Ekim’de Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi, 11 Ekim’de Bursa Organize Sanayi Bölgesi, 16-17 Ekim’de ise İzmir Tepekule Kongre Merkezi Otopark Alanı bulunuyor.