MANİSA (AA) – Vestel’in Manisa’da yer alan tesislerini ziyaret eden; Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ilk olarak Vestel’in üretim hattından çıkan örnek bir cep telefonunu paketledikten sonra imzaladıktan sonra, geliştirilen elektrikli otomobil şarj ünitesini de test etti.

Ardından  Organize Sanayi Bölgesi yönetimi ve sanayicilerle bir araya gelen Bakan Mustafa Varank,  Vestel'in Manisa'daki tesislerini gezdi. Bu üretim tesislerinde yer alan ve üretilen akıllı telefon ve televizyon üretimlerine dair detaylı bilgi aldı.Ve Vestel’in üretimi olan Venüs V6 adı taşımakta olan yeni model telefonunu paketleyerek üzerine imzasını attı.

SIRADAKİ ELEKTRİKLİ ARABA VESTEL'IN Mİ? 

Vestel’in Manisa’da yer alan üretim tesislerinde kullanılan Tesla’nın Model S elektrikli otomobiliyle, geliştirmiş olduğu.hızlı şarj istasyonuna yanaşan Bakan Varank, otomobili şarja taktı. Bunun üzerine Zorlu Holding Yönetim Kurul Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, “Şarj istasyonu hazır, bunun ardından da artık elektrikli arabalar geliyor” dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank,Manisa OSB içerisinde faaliyet gösteren Maxion İnci Jant Fabrikasını basına kapalı olarak gezdi.